Svarta lampor som design statement

En djup, kraftfull svart i kombination med varmvitt ljus – denna sammanställning sörjer för design statement med intryck. I kontrast till ljusa möbler och väggar har dessa ljuskreationer en stark och massiv framtoning. Men också ton i ton ger svarta inredningsdetaljer en stark effekt – detta ser vi i den populära inredningsstilen All-Black.

Black elegance hör bara inte till ovanför bordet! En svart pendellampa kommer inte att döljas, denna lampa är i ögonhöjd. På så sätt blir dessa lampor en naturlig mittpunkt, särskilt i ljust inredda rum som matsalen, köket, vardagsrummet eller hallen.

Köp nu

Funktionella inredningsobjekt till varje rum! Svarta taklampor som spots eller minimalistiska LED-lampor passar in överallt. Placeringen i taket är dessutom en bra utgångspunkt för både allmänbelysning och punktbelysning.

Köp nu

Mörka detaljer till inredningen! Svarta golvlampor är lätta att integrera i inredningen inomhus – man behöver inte mer än ett eluttag, så finns ljus! En sak är säker: svarta golvlamper tillför elegans i varje hem.

Köp nu

Svarta blickfång till väggen! Som belysning på väggen passar färgen svart bra, särskilt för att få fram ett reserverat intryck. Läslampor eller spots får gärna vara i färgen svart. Ett musthave helt enkelt!

Köp nu

Design i svart! Svarte bordslampor kan framstå som mastiga eller påfallande – vad som gäller för dem alla är också en: stilig, mörk framtoning. Detta är rena blickfång till skrivbordet, sidebordet eller nattbordet.

Köp nu

Svartare kan det inte bli! Monumentala ljuskronor i svart kan man inte förbise. Dessa lampor kommer att fylla rummet och blir lätt till en stilfull mittpunkt.

Köp nu
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.