Mässbelysning och utställningsbelysning
BRA BELYSNING ÄR NYCKELN TILL EN LYCKAD MÄSSMONTER

Mäss- och utställningsbelysning

Ljuskällor som används på rätt sätt skapar uppmärksamhet för montern och varumärket och visar de produkter som presenteras på ett fördelaktigt sätt. Målet med en genomtänkt iscensättning med högkvalitativ mässbelysning är att få kunderna att stanna och ta kontakt - och att optimera försäljningen. För att uppnå detta använder vårt ljusplaneringsteam ett sofistikerat koncept för produktbelysning och generell belysning för ett optimerat utseende.

Vad är accentbelysning?

Vi definierar accentbelysning som användning av lampor för att belysa enskilda objekt. Med ett betydligt högre ljusflöde än omgivningsbelysningen och ett högt CRI-värde skapar vi starka kontraster, ger hårda skuggor och modellerar därmed objekt tredimensionellt och med rika, oförfalskade och kraftfulla färger.

Vad behöver du för att belysa din mässmonter?

Skensystem

Skensystem är oslagbara när det gäller flexibilitet.

Efter installationen kan alla lampor anpassas exakt till mässmontern utan ytterligare installationsarbete.

En 3-fas strömskena är det mest flexibla alternativet, även när det gäller områdesstyrning utan WiFi och "smarta lösningar", och skapar olika ljusscenarier med ett enkelt system.

Skenbelysning
Spots för mässor och utställningar

Spotlights för mässor

Spotlights är en av hörnstenarna i belysningen på mässor och utställningsmontrar. De monteras antingen på skenan eller på takstolar. Energieffektivt, homogent och kraftfullt ljus ger LED-spots, som i allt högre grad tränger undan annan belysningsteknik från marknaden.

LED-spotlights utomhus

LED-spotlights för utomhusbruk är en perfekt lösning för accentbelysning och spotbelysning av väggar och föremål. Produkterna kan monteras på tak, väggar eller golv och är därför mångsidigt användbara. Tack vare färgförändringar (beroende på vilken produkt som används) kan individuella ljusscenarier skapas och företagets företagsidentitet kan anpassas genom att använda företagets färger.

LED-spotlights utomhus
Monterbelysning för mässor och utställningar

Utställningsbelysning

I utställningsvitriner presenteras speciella föremål på ett effektfullt sätt, t.ex. den nyaste smartphone, smycken eller andra accessoarer. Belysningen hjälper till att säkerställa att utställningsföremålet får ökad uppmärksamhet.

Displaybelysning

Tack vare sin flexibilitet och enkla installation är displaylampor en populär belysningslösning för utställningsmontrar. De har en skruvklämma i änden av stången, vilket möjliggör snabb och säker fastsättning på utställningsmonterns väggar.

Displaybelysning
Pendellampor till mässör och montrar

Pendellampor

Pendellampor framhäver enskilda zoner, till exempel ett centralt presentationsbord, en reception eller förhandlingsområden. Pendellampor är mer iögonfallande på grund av deras upphängning och lättar upp helhetsintrycket av mässmontern med minimalistiska eller designorienterade accenter.

Möbler med ljus

Möbler med ljus är en allt populärare variant av mässbelysning. Deras fördel är å ena sidan det smarta sättet att kombinera belysningen med möblerna och därmed inte slösa med utrymme, särskilt när det gäller den dyra varan mässmonterkvadratmeter. Å andra sidan är dessa föremål återanvändbara och logistiskt enkla att transportera. Dessutom drar upplysta möbler till sig mässbesökarnas och därmed potentiella kunders uppmärksamhet.

Möbler med ljus
Våra toppkategorier

Lampor till mässor och utställningar

Bra ljus behöver professionell rådgivning

De många olika möjligheterna och beroendet av mässmonterns storlek, mått och andra lokala förhållanden gör det nödvändigt med en omfattande belysningsplanering. Eftersom belysningen är något av det första, som besökarna lägger märke till, är det viktigt med särskild omsorg och ett tilltalande ljuskoncept.

Oavsett om det handlar om en mobil LED-mässmonter, rätt användning av spotlights, 3-fas skensystem eller möbler med ljus: vårt erfarna ljusplaneringsteam ger dig gärna kostnadsfria råd.

Ljusplanering för mässor och utställningar
Kontaktformulär

De uppgifter som lämnas via vårt kontaktformulär omfattas av Integritetspolicyn.

De överstrukna priserna motsvarar tillverkarens rekommenderade försäljningspris.
Alla priser är inkl. 25 % moms fraktkostnader tillkommer.

© 2024 Lampenwelt GmbH