Gyllene glamour

Glänsande som få andra nyanser

Lampor i guldtoner har verkligen ett förnämligt utseende - oavsett om färgtonen är matt eller skimrande eller om den går i riktning mot roséguld. De armaturer som är så vackra i guldfärger är lika varierande som de stilar som de kan användas till: Från pompös lyxig chic till en lekfull blommig stil till en modern, puristisk stil - huvudsaken är att den lyser, skimrar och glänser.

Upptäck de gyllene lampor


Snygga golvlampor

Golvlampor med gyllene charm

Von deFrån båglampan till den vertikala golvlampan - guldnyanser passar alla perfekt. Även om rena linjer är det vanliga i moderna interiörer, är blommiga mönster tillåtna även i pompösa designmiljöer. Ytor med bladguld ser också bra ut där.


Imponerande taklampor

Lysande guld flair från ovan

När det gäller allmänbelysning med taklampor är guldtoner helt på modet. De kan ge enkla strålkastare ett lysande utseende, men kan också konkurrera med vilken ljuskrona som helst i kombination med bländande kristaller.


Iögonfallande pendellampor

Gyllene områdebelysning par excellence

Guldfärgade pendelarmaturer förtrollar matbordet eller till och med vardagsrumsbordet med sin varma ljuskägla. Från ståtliga armaturer med storskaliga färger till armaturdesigns med filigranlinjer och modeller med flera flammor finns allt som inredningshjärtat önskar.


Gyllene bordslampor

Gyllene accentbelysning med charm

Bordslampor i guldnyanser ger ett mysigt ljus. Tack vare deras yta kan det varmvita ljuset brytas atmosfäriskt och göra rumsdesignen perfekt. Och även som guldfärgade sänglampor ger de ren atmosfär - för att du ska känna dig välmående på kvällen.


Majestätiska ljuskronor

Hur guldnyanser kommer till sin rätt

Den eleganta ljuskronan är en symbol för pompös belysning. Det säger sig självt att dessa inte kan klara sig utan guldtoner. Även i kombination med vita eller färgade kristallelement eller med högkvalitativa pärlemorskuggor lever de upp till sin majestätiska rumsliga effekt.


Charmiga vägglampor

Guldnyanser i ögonhöjd

Vägglampor i varma gyllene toner är en riktig berikning för den exklusiva inredningen. När det gäller designen fungerar renodlade geometriska former lika bra som böjda element som fördelar ljuset på ett elegant sätt.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.