Florentinska lampor

Italiensk belysning med stil

Blommor, blommor och löv - naturen stod modell för de här snygga ljuskreationerna! Florentinska armaturer har sitt ursprung i den italienska staden Florens, vars vapensköld visar en lilja. De kännetecknas av ett utsmyckat utseende på de blommiga elementen - mycket lekfulla, graciösa och ibland pråliga armaturer.


Taklampor i florentinsk stil

Florentinska taklampor är en höjdpunkt i alla rum. De utstrålar elegans och mysig lätthet och representerar stilen med italienska rötter på ett utmärkt sätt. Deras magnifika blomsterdesign ser väldigt bra ut i taket utan att ta upp för mycket utrymme. Jämfört med en ljuskrona kan de göra blommiga och extravaganta uttalanden på ett platsbesparande sätt.

Shoppa nu

Ljuskronor med magnifika blad

Det blir inte mycket mer glamoröst än så här: kristallkronor i florentinsk stil använder sig av hela sortimentet - och gör det med eftertryck: i skimrande metalliska nyanser eller till och med i ljusa färger ger de en prakt av blad och blommor som saknar motstycke. De kan förvandla ett stort bord i ett rymligt vardagsrum till en festlig mittpunkt. Festliga middagar kan avnjutas under en sådan ljuskälla.

Shoppa nu

Vägglampor i blomstrande prakt

Lampor i florentinsk stil är särskilt slående i ögonhöjd. Placerade över en sideboard, en soffa eller en fåtölj visar de elegant upp sin blommiga skönhet. Ibland med lampor med bris som är sammanflätade med löv, ibland med blomskärmar i keramik och höstfärgade löv, skapar de en sammanhängande och graciös atmosfär.

Shoppa nu

Golvlampor med blommor

Florentinska golvlampor ser ut som en växt i praktfull blomning. De förvandlar varje läshörna och varje vardagsrum till en elegant lounge där människor älskar att tillbringa tid. Golvlampor, som med sin blomsterprakt är en sann hyllning till den italienska staden Florens, drar alla blickar till sig - särskilt när de lyser i varmt vitt ljus.

Shoppa nu

Pendellampor med blommig elegans

Florentine-pendellampor är lekfulla, utsmyckade och nästan sött graciösa. De arrangeras som en färgsprakande blomsterkrans eller som en bukett blommor som hängts upp och ner för att torka och ger en mycket speciell ljusatmosfär till vardagsrummet. De är särskilt vackra över ett kärleksfullt dukat matbord.

Shoppa nu

Bordslampor med blommig stil

På en byrå eller på ett sidobord finns det plats för bordslampor i en stil som influerats av designers från den italienska staden Florens. På de rustika trämöblerna, som också återspeglar kopplingen till naturen, kommer de blomster- och bladklädda bordslamporna särskilt väl till sin rätt. Fantasin är obegränsad när det gäller blandning av material och färger.

Shoppa nu

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.