Genomtänkt belysningsdesign med etiketten "kultstatus" är en höjdpunkt för alla rum och naturligtvis också för trädgården. Från klassiskt till modernt, orientaliskt till nordiskt, industriellt till retro och vintage, erbjuder ljusdesigners en fascinerande mängd designidéer.

Design
taklampor

Vardagsrum, matsal och sovrum: designtaklampor lyfter varje rum till nya höjder - och inte bara på grund av den atmosfäriska ljusatmosfär det skapar. Lampans utseende har också mycket att säga. Det är ofta en fråga om kreativt ljuskonstverk som blir snygga blickfångare.

Alla designtaklampor

Design
pendellampor

Design pendellampor förskönar varje rum och sörjer också för stil exempelvis i en stor hall. En plats där man absolut inte får glömma den är: i matsalen ovanför matbordet. Här möts vänner och familj i god belysning för att äta och ha kul tillsammans.

Alla design pendellampor
Louis Poulsen

Design
golvlampor

Kreativa materialmix är ofta utgångspunkten för en designlampa. Till exempel en design golvlampa i rostfritt stål med en massiv marmorfot. Exempel på andra materialmix som har blivit populära: trä, papper, bettong etc.

Alla design golvlampor

Design
bordslampor

Design bordslampor är perfekta för att sätta den rätta stämningen med belysning. Därmed passar design bordslampor bra på sidobordet likaväl som på fönsterbrädan eller byrån. Ett djärvt spel med former och material gör design bordslampor till ett elegant blickfång.

Alla design bordslampor
Ingo Maurer

Design
vägglampor

Design vägglampor är exklusiva inredningsobjekt i en stillfull inredning. Om de placeras i ögonhöjd kan du inte undgå att lägga märka till dem. Ljusspelet med väggen ger en atmosfärisk atmosfär, oavsett om lampan är i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.

Alla design vägglampor

Fler designmärken


Luceplan Karman Slamp Fontana Arte Terzani Tecnolumen Anglepoise Northern
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.