Årets panton-färger

Inspirerande duo: Ultimate Grey & Illuminating

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray och PANTONE 13-0647 Illuminating kunde inte vara mer olika, men de kompleterrar varandra ändå. De förmedlar en stämning av styrka och positivitet. Dessa två nyanser berättar en historia av djup eftertänksamhet med en positiv solig syn. Ett inspirerande samspel som är praktiskt-solid och samtidigt värmande-optimistiskt - perfekt kombo för en trendig armaturdesign.

Ultimate Gray
Lugn och stabilitet

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray ger oss en känsla av beständighet och lugn. Det ger oss styrka att hantera utmaningar och stärker vår förmåga till motståndskraft. Grått som kännetecknar vår inredning 2021 står för solid tillförlitlighet och symboliserar en säker grund. Dess enkelhet får andra färger att lysa upp och den ser mycket harmonisk ut i armaturkonstruktioner med varmvitt ljus.

Uthållighet och
sinnesro
Hitta din gråa lampa

Illuminating
Soligt och positivt

PANTONE 13-0647 Illuminating har en ljus och glad gul färg som är sprängfylld av livfullhet. Med en värme som liknar solens kraft förmedlar den gula nyansen ett budskap om lycka, styrka och hopp. För oss är det en tilltro till en bättre framtid. Just nu ger Illuminating oss mod och livsglädje - förmedlat via trendiga lampor och armaturer - en kreativ glädje!

Livlighet och
värme
Köp din gula lampa
FÄRGPALLETTER
de nya panton-färgerna
perfekt kombinerat!

PALETTEN AVIARY
KRAFTFULL UTSTRÅLING

Armaturer i Aviary-färgpalettens nyanser ger en glad stämning i våra rum med strålande strålning. Förutom Ultimate Gray och Illuminating är årets stjärnor de blå tonerna Skydiver och Peacock Blue samt den extroverta rosa tonen Fruit Dove. Cloud Dancer ger en lätt grå nyans som kontrast.

Med utstrålning
från färgglada fjäderdräkter
Köp lampor i trendfärger

PALETT SUN & SHADOW
JORDNÄRA

Färgpaletten Sun & Shadow står för styrka och självförtroende. Med sina jordnära toner i kombination med Ultimate Gray och Illuminating skapas ett samspel av skönhet och harmoni. Oil Green och Shadow Green tillsammans med Wild Ginger och Blue Nights står i fokus i denna färgvärld - färgerna ger ett rikt uttryck i trendiga armaturer.

Ett intryck
av primitiv skönhet
Köp lampor i trendfärger

PALETTEN ENLIGHTENMENT
NYE IDÉER

Med upplysningens färghistoria som palett kan sinnet utvecklas och nya idéer blomma ut. De ungdomliga nyanserna förmedlar positiva framtidsorienterade känslor och vårliknande gott humör. Placid Blue, Prism Pink och Lavender ger en pastellfärgad ton till färgharmonin, som avrundas av Lead Crystal. I moderna interiörer sätter lampor och armaturer i den här färgskalan fräscha accenter.

Inspireras till
härliga tankar
Köp lampor i trendfärger
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.