Handgjorda unika armaturer

Ljuskonstverk med en mästerlig hantverkstradition

Handgjorda lampor förkroppsligar mindfulness och uppskattning av traditionellt hantverk. Oavsett om de är gjorda av trä, papper, glas, metall eller utsökt plast: Varje design bär spår av skaparens individualitet. Detta gör att varje handgjord lampa sticker ut en nyans från de andra och blir bokstavligen en unik lampa i våra fyra väggar!


Estetisk och naturligt touch

Handgjorda lampor av trä, träfaner och bambu

Armaturer av massivt trä, konstfullt böjd träfaner eller bambusväv står för en hållbar användning av vår planets resurser. En titt på den harmoniska designen avslöjar den passion för äkta hantverk som ligger bakom skapandet av detta unika föremål. Med dessa handgjorda lampor flyttar en bit natur formad av människohänder in mellan våra fyra väggar

Shoppa handgjorda trälampor

Förtjusande ljuskonstverk

Handgjorda lampor av papper och kartong

Papperslampor ger inredningen en varm känsla. De handvikta och formade skärmarna kompletterar inredningsstilar som Japandi-chic eller naturlig stil perfekt. När de är påslagna visar de hur kraftfullt ljus- och skuggspel är. Dessutom uttrycker de den individuella och varje gång lite annorlunda struktur på det papper eller den kartong som används.

Shoppa handgjorda pappersarmaturer

Majestätisk och delikat

Armaturer i munblåst glas

Den traditionella glasblåsarkonsten är fast förankrad i armaturdesignen. Dessa armaturer har ibland bulbformade, ibland kantiga former, med delikat transparens eller i stimulerande nyanser från satin till rökgrått till färgat, och de gör traditionellt hantverk oförglömligt.

Shoppa handgjorda glaslampor

Metallkonst

Handgjorda metallarmaturer

Metaller som stål, aluminium, mässing & co. är populära arbetsmaterial, inte bara bland ljusdesigners utan även inom konsten i allmänhet. Handgjorda armaturer av metall har också en konstnärlig grund, antingen i form av eleganta metallkroppar med slående ytbehandlingar eller som spännande kompositioner av mindre metallelement..

Shoppa handgjorda metalllampor

Överdådig design

Handgjorda lampor av plast och glasfiber

Plast är ett annat material som kan formas och bearbetas för hand på ett konstnärligt sätt. Tredimensionella och inte sällan extravaganta armaturkroppar inspirerar med sensationella ljuseffekter som uppnås genom delvis patenterade, exklusiva plastkompositioner. Dessa belysningsobjekt är tillbehör som fångar allas uppmärksamhet!

Shoppa handgjorda lampor av plast
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.