TIPS

BELYSNING FÖR TRÄDGÅRDSHUS
Mer än bara förvaringsplats

Trädgårdsskjul används ofta som redskapsskjul. De är bekvämt inredda och är en mysig tillflyktsort för varje årstid. Det spelar ingen roll om du grillar i trädgårdsskjulet på kvällen, kopplar av där med en bok och en måltid eller om du letar efter en viss utrustning: Du behöver alltid bra belysning i och runt sommarstugan.


Lampor till trädgårdshus

LED-inomhuslampor

LED-belysning förbrukar mindre el. Med den här tekniken finns det knappast några gränser för den inre belysningen av sommarhuset - med pendelarmaturer, golv- och bordslampor blir det lilla huset i trädgården riktigt mysigt. Om det används som förråd ska armaturerna vara funktionella: Tak- eller väggstrålkastare som kan ställas in i taket eller på väggen lämpar sig bäst.

Upptäck nu

Utomhuslampor med rörelsedetektor

Utomhusbelysning för trädgårdshuset med rörelsesensor ger mer säkerhet och komfort. De visar oss vägen till och från platsen när som helst på året genom att tillförlitligt tända ljuset när vi behöver det. Stiglampor, fotljus och vägglampor rekommenderas.

Upptäck nu

Solcellslampor till fasaden

Solcellslampor använder solen som en hållbar energileverantör. För trädgårdsskjulet är det särskilt praktiskt att inga kablar behöver läggas ner. Fasadbelysningen kostar ingen elektricitet, men beroende på produkten behöver den ett visst antal timmars solljus för att laddas upp.

Upptäck nu

Dekorativa lampor

När den praktiska belysningen av sommarstugan är klar, kompletterar dekorativa lampor helheten på ett individuellt sätt. Traditionella globelampor, attraktiva älglampor och accentuerande markspiklampor utökar på ett elegant sätt belysningskonceptet runt oasen av lugn i trädgården.

Upptäck nu


Tips för belysning i och runt trädgårdshuset

Uppladbara och batteridrivna lampor

Särskilt när trädgårdshuset används som en trivselplats eller festlokal är det särskilt spännande med flexibel belysning. Bärbara LED-lampor med uppladdningsbara batterier kan bekvämt placeras på bordet och tas med in igen senare.

Upptäck nu

Gör ditt trädgårdshus smart

Oavsett om det handlar om LED-strips, smarta gång- och fotlampor eller markspots: Smart Home-belysning ökar trivseln och individualiteten runt trädgårdsbyggnaden. Sist men inte minst ger de färgskiftande ljusen atmosfären för en gemensam kväll utomhus.

Upptäck nu

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.