Skapa rätt stämning med snygga vägglampor

Vägglampa Conrad, art. nr. 6505633

En vägglampa kan användas till mycket - från stark allmänbelysning till att iscensätta ett område i rummet som egentligen bara ska förhöja eller skapa en känsla. Vägglampor från Lamp24.se finns i många olika utföranden, stilar och utseenden. Vad sägs om vägglampor i glittrande glas eller aluminium? Vägglampor finns dessutom dekorerade med kristaller och vackert utarbetade mässingsdetaljer. Vi har vägglampor för den lantliga, klassiska, moderna och medelhavsinspirerade stilen. Varje stil har i sin tur vägglampor i krom, nickel eller stål . Om du tar dig lite tid, vågar vi lova att du kommer hitta något du gillar på Lamp24.se.

Skuggfri belysning utan risk för bländning

Vägglampan används ofta för att skapa allmänbelysning - i sovrummet, inomhus i allmänhet, i hallen men även i form av utomhuslampor. Ofta används vägglampor för att kompettera övrig belysning. Det kan handla om ett flertal ljuskällor som kompletterar takbelysningen för att på så sätt skapa en tillfredsställande allmänbelysning. Många vägglampor används med indirekt ljus för att ge rummet en mjuk och skuggfri belysning utan risk för bländning.

Spara energi med LED-vägglampor

Idag finns det gott om LED-ljuskällor där ljuset motsvarar glödlampans egenskaper – men med väsentligt bättre energieffektivitet. LED-ljuskällor reducerar strömkostnaderna med upp till 90 % men levererar trots detta samma ljusstyrka. Förutom att man kan utrusta en vägglampa med LED-ljuskällor har vissa vägglampor inbyggd LED. Dessa produkter är i regel modernt gestaltade och övertygar med utmärkta ljusegenskaper.

Tavelbelysning med LED är skonsamt för tavlan

I kategorin vägglampor hittar du också tavelbelysning och läslampor. Produkter som väggfacklan och vägglampor finns i trä, rostfritt stål och andra material. Tavelbelysningen används för att belysa tavlor, konstverk och liknande objekt. Det kan handla om äkta konst eller minnesfotografier. Med en tavelbelysning får fotografiet eller tavlan ett upplyst fokus vilket skapar en trevlig känsla. En korrekt uppsatt tavelbelysning genererar inga skuggor på tavlan eller fotografiet utan bilden får helt enkelt en optimal belysning. Vi rekommenderar att du använder en LED-ljuskälla för att skydda bilden. Andra ljuskällor kan leda till att färgerna tappar sin kraft eller bleks.

Här hittar du vägglampor från vårt eget märke.

+46 (0) 8-44 685 068

mån-tors. 9 till 17 - fre. 10 till 16

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.