Vägglampor

Våra rekommendationer från denna kategori

  Låt dekorativa vägglampor sätta ditt hem i en ännu bättre dager

  Många glömmer lätt bort belysningen vid inredningen av hemmet och tänker istället främst på inköp och placering av möbler och olika prydnadsföremål. Men om du verkligen vill att din inredning ska komma till sin rätt och slå gästerna med häpnad får du inte försumma ljussättningen av rummen. Lösningen är lyckligtvis enkel: Använd dekorativa och praktiska vägglampor!

  Vägglampor har en lång historia och fanns långt innan den glödlampan var påtänkt. Tänk bara på våra förfäder som satte upp facklor längs väggarna som belysning i sina grottor. Numera är det ovanligt med öppen eld som ljuskälla i vägglamporna, men deras många användningsområden gjort dem till ett populärt inslag i tusentals hem världen över. Och det på goda grunder.

  En vägglampa för alla rum

  Vägglampor gör det möjligt att skapa rätt atmosfär i varje rum, de gör hemmet mer funktionellt, tar upp minimalt med plats och får rummet att verka större. Och eftersom vägglamporna är enkla att hänga upp och kan styras oberoende av takbelysningen, blir det enkelt att sätta specifika delar av rummet i en bättre dager – bokstavligt talat. Väljer du dessutom en vägglampa med dimmer blir det ännu enklare att skapa rätt atmosfär.

  Oavsett om du är ute efter att skapa en speciell stämning i ett visst rum eller vill lysa upp vackra tapeter, tavlor, släktporträtt, möbler eller andra prydnadsföremål, är vägglampan ett perfekt val. Hos oss hittar du stämningsfulla väggfacklor, utomhusvägglampor, dämpad belysning för entrén, eleganta läslampor till sovrummet, trendig effektbelysning och mycket annat. Du kan även välja mellan klassiska och diskreta vägglampor eller överdådiga och moderna vägglampor formade som konstverk.

  Framhäv inredningen med designervägglampor

  Vill du skapa ett blickfång som garanterat imponerar på middagsgästerna är en designerv