Utomhuslampor

Utomhuslampor bidrar till en känsla av säkerhet under nattens timmar då ljuset ofta avskräcker tjuvar och oväntade besök. Men framförallt har belysningen syftet att på ett vackert sätt belysa trädgården och uppfarten. Lamporna du använder utomhus fulländar husets design.Genom att omsorgsfullt välja utomhuslampor kan man på ett tydligt och starkt sätt kommunicera en känsla till sin omgivning. Det är inte utan anledning att många kontaktar Lamp24:as experter när man behöver råd och tips kring hur man bäst belyser sitt hus och hur man bäst får den utstrålning som verkligen lyfter upp husets fina ytor.

Använda dig av rätt belysningselement och ljuskällor för att belysa en mur, eller göra en trädgård mer attraktiv och på sätt sätta en härlig prägel på hemmet. Det är bara kreativiten som sätter gränser. Utomhuslampor används med fördel på ett sätt som kommunicerar din kreativitet och dina känslor..

Expertrådgivning vid val av utomhusbelysning

Eftersom uthuslamporna skall repesentera din personlighet och karaktär så är valet av utomhuslampor viktigt. För att kunna göra det rätta valet bland  vårt breda sortiment av lampor och ljuskällor, kan du som kund alltid få väl genomarbetade råd av vår kundservice, som du enklast når per telefon eller via e-mail. På så sätt kan du spara både på miljön samtidigt som du sparar en slant. Vårt sortiment av utomhuslampor med LED-teknologi, solcellslampor och energisparande koncept ger dig nästintill obegränsade möjligheter att använda din kreativitet för att få till den utstrålning som du och ditt hus förtjänar.

Försköna utseendet på vilken byggnad som helst

Belysning används inte längre endast i syfte att belysa ett område utan det görs också för en ökad säkerhet och komfort. Lampor på ytterväggarna har verkligen blivit populärt de senaste åren. Många vill njuta av solens sista strålar under dagen och få möjlighet att njuta av vår, sommar och höstens glans några timmar längre varje dag. Med hjälp av rätt belysning kan man använda sin uteplats som ett vardagsrum. Med hjälp av vårt breda sortiment har du möjligheten till att sätta en egen prägel på din trädård, hus och utomhusområde.

Tänk miljövänligt och kostnadseffektivt när du väljer utomhuslampor

Med tanke på den ökade medvetenheten kring hur miljön påverkas av energianvändning och med en ökad kostnadsmedvetenhet har Lamp24 utökat sitt sortiment av LED-utomhuslampor, sollceller och energisparande utomhuslampor så väl som vårt eget märke Lampenwelt.com.

I och med detta erbjuder vi våra kunder sedan 2014 högkvalitativa produkter till ett riktigt bra pris. Genom att testa lamporna i vårt eget laboratorium ser vi till att lamporna får en kvalitet som du kan njuta av under många år framöver. Du kommer att kunna hitta mängder med lampor som har en modern design och knivskarp LED-teknik. Klicka på denna länk och kom till  Lampenwelt.com –En underbar värld av högkvalitativa lampor till ett lågt pris.

Lamp24 har modeller som passar för varje syfte

Det finns utomhuslampor i alla möjliga tänkbar varianter. Det finns taklampor som kan så väl monteras i taket, på väggen, byggas in i fasaden eller helt enkelt stickas ner i marken. Simmande dammlampor lyser upp vattenpartier och ger ett stämningsfullt ljus samt en underbar utsikt över vattnet under mörkrets timmar. Lampor som är inbyggda i marken kan lysa upp garageuppfarten och se till att parkeringen av ditt fordon går smidigt och lätt. En allé som är dekorerad med spätförsedda lampor och sockellampor bidrar till ökad komfort och säkerhet.

Skapa en facinerande ljusupplevelse med soldriven belysning

Efter de stora framstegen inom LED-tekniologi, är soldrivna lampor en av de mest intressanta tekniska nymodigheterna inom lampornas värld. Att kunna alstra ljus utan att vara beroende av en kabel och ett strömuttag, öppnar dörren till att kunna skapa fabulösa ljusupplevelser framför allt i utomhusområden. Under varumärket Lampenwelt.de kan du hitta soldrivna lampor med till exempel spätt som kan hjälpa dig att skapa en sagolik trädgård. Med hjälp av Lampenwelt.de:s soldrivna lampor kan du öka komforten och säkerheten inom gränserna för ditt utomhusområde. På så sätt skapar du en behaglig atomosfär, så väl för dig själv som din omgivning.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

mån-fre. 9 till 17

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.