»»Badrum

Badrum


2 230 artiklar

Sortering:


Julbelysning - upp till 60% rabatt!
Julbelysning - upp till 60% rabatt!
HIGHLIGHTS
Oval taklampa Zeppo för badrummet
2 915,90 kr
2 635,90 kr
A++
Specialpris giltigt fr.o.m. 2017-08-01
Takspot Rider, 2-arm.
763,90 kr
699,90 kr
D
Specialpris giltigt fr.o.m. 2017-07-14
4-armad takspot Rider
1 272,90 kr
1 209,90 kr
D
Specialpris giltigt fr.o.m. 2017-07-14
LS-inbyggnadslampa GLASSY CUBE 10 W 3dels-set, dim
1 196,90 kr
C

Du har tidigare tittat på...

Skapa en härlig och trygg atmosfär i ditt badrum

En badlampa har flera syften att uppfylla. En badlampa måste kunna belysa en spegel och ett handfat utan att blända användaren. Samtidigt måste den skapa ett behagligt ljus och därmed en trivsam atmosfär i badrummet. För uppnå detta vill vi rekommendera att man använder sig av en kombination av olika badrumslampor. Till exempel skulle en kombination av taklampa, vägglampa och spegellampa skulle kunna skapa denna atmosfär. Vid montering av en vägglampa måste man se til att hela spegeln blir bra belyst men får samtidigt inte blända betraktaren. Oftast placerar man en lampa centralt över spegeln eller en lampa på var sin sida av spegeln. Lämplig material för spegellampor är satiniert eller opalglas. Ett annat alternativ är att man använder sig av en spegellampa med bländare som riktar ljuset mot spegeln.

Med ett lämpligt val av badrumslampa minimierar man risken för att halka i badrummet

Oftast väljer man att placera taklampan centralt i badrummet, så att eventuella vattenpölar eller hala ytor kan upptäckas innan det utsätter någon för en livsfarligt situation. Om man har ett litet badrum kan en enda taklampa vara tilläckligt för att belysa hela badrummet.

Man kan ta hjälp av en spotlight, eller en så kallad stjärnhimmel, för att skapa en härlig stämning i badrummet. Framför allt kan LED-lampor sätta färg på badrummet.

Ta hjälp av fackpersonal vid installation av badlampor

Observera! För badlampor måste man beakta ip-klassificeringen. Rådgör gärna med din elektriker innan du monterar din badlampa. Vi bistår dig gärna också med information.

100 kr rabatt!

Denna webbplats använder kakor (cookies) för statistik anpassat innehåll och annonser. Läs mer...>>