Spotlights

Inspiration: MIN STIL, MITT LJUS   – Lampor för alla inredningsstilar

Våra rekommendationer

Du har tidigare tittat på...

Spots för en riktad belysning

Spotlights tillhör en grupp lampor som brukar användas för att belysa ett specifikt område. Många gånger används de av butiker för att framhäva en viss del av verksamheten, men det bör också nämnas att spotlights också kan användas som en allmän belysning i hemmet. Varför inte sätta en färgglad prägel på tillvaron?

Fördelarna med spots

Spotlight är en mångsidig lampa som oftast har ett lamphuvud som är vridbart och därmed är enkel att rikta in. Du kan med hög precision rikta ljuset mot ett önskat område. Även när det gäller montering av spotlights finns det stora fördelar gentemot andra lampor. Spotlights kan man använda så väl som en taklampa som en vägglampa.

Det är bara fantasin som sätter gränser när det gäller spotlightbelysning.

Spotlight passar utmärkt när man vill ha ett riktat ljus eller om man belysa ett större område. Då kan framgångsrikt använda sig av en spotlights på linor som gör det möjligt att ha ett riktat ljus över ett stort område. Spotlights på linsystem är en favorit bland gallerior som försöker att belysa konstverk. Men det kan också användas för att framhäva specifka delar av hemmet samtidigt som man låter vissa delar av huset ha en mer tillbakalutad roll. Genom att använda sig av LED-lampor eller lågenergilampor kan man på ett effektivt sätt häva fram viktiga konststycken och möbler.

Dina fördelar på Lamp24.se

Denna webbplats använder kakor (cookies) för statistik anpassat innehåll och annonser. Läs mer...>>