Inomhuslampor Hall

Våra rekommendationer från denna kategori

  Hallampor

  Sätt hallen i första rummet

  Hallen är ett av hemmets mest använda rum. En hall förbinder våra trygga hem med den yttre världen. Men allt för ofta förbiser vi denna plats i hemmet.

  Tänk själv hur bökigt det kan vara att stå halvvaken tidigt på morgonen och försöka få på ytterkläderna och skorna på småttingarna, eller hur en hastig sista blick i spegeln kan förhindra en katastrofal smink- eller klädselmiss som skulle fördärva utekvällen. Oavsett vad du gör i din hall så behövs alltid bra belysning, och vi erbjuder en rad smarta vägg- och taklampor som kan göra ditt liv lite enklare – och samtidigt sätta din hall i första rummet.

  Vilka lampor passar bäst i hallen?

  Här finns det inga fel svar. Eller rätta.

  Varje hall är annorlunda i bredd, längd och höjd, vilket innebär att belysningsbehoven varierar därefter.

  För många är takplafonder eller LED-ljuspaneler självklara val eftersom deras platta utformning kan få låga eller trånga utrymmen att se rymligare ut. Andra populära varianter är väggmonterade lampor med moderna designer som sätter sin prägel på hemmet så fort man kliver in genom dörren.

  Downlights eller infällda spotlights är diskreta och effektiva lösningar som ger en stilren känsla till även de mest banala utrymmen. Till sist kan även LED-ljusslingor vara ett bra alternativ för trånga eller vinklade utrymmen.

  lampor entre

  LED-paneler lämpar sig utmärkt där det är lågt i tak.

  lampor entre

  Vägglampor med snygg design ger ett modernt första intryck.

  lampor entre

  Justerbara downligths är diskreta men effektiva och stilrena.

  Vad är fördelarna med LED-lampor i hallen?

  Visst, man brukar inte ha ljuset på i hallen om man inte vistas där. Men det betyder inte att det inte behövs en bra belysning. Tänk på hur ofta ni går in och ut genom ytterdörren varje dag, särskilt om det nu finns barn i en viss ålder i hemmet!

  Gamla vanliga glödlampor tycker inte om att tändas och släckas i onödan, däremot har LED-lampor inget emot det. Och eftersom dagens LED-lampor uppnår full ljusstyrka omedelbart behöver du inte längre vänta på att din lampa ska vakna för att hitta dina nycklar eller ta en sista titt i spegeln.

  lampor entre
  lampor entre

  Är rörelsesensorer nödvändiga i hallar?

  Rörelsedetektorer är en underbar upptäckt som kanske kommer till störst nytta i hemmet i just hallar.

  Det är inte bara praktiskt att ljuset tänds automatiskt när du kånkar in famnen full med matkassor, det är också en extra säkerhetsfaktor mot inbrott eller om det finns trappor, höga trösklar eller låga hyllor med i bilden.

  Väljer du en lampa med rörelsesensor rekommenderar vi en LED-lampa eftersom de är både energisnåla och hållbara.

  Vill du lära dig mer om hallampor? Har du några frågor om belysning i allmänhet? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.