Nattlampa

Våra rekommendationer från denna kategori

  Nattlampor med stickkontakt

  Nu är tiden ute för alla monster som gömmer sig under sängen

  En nattlampa med stickkontakt hjälper inte bara dig och dina barn att sova bättre på natten, de kan även förebygga olyckor genom att lysa upp höga trösklar, trappsteg och andra hinder.

  Och som det inte vore nog är det en enkel lösning på barnens mörkerrädsla. Visst sover man bättre när man vet att alla otäcka monster håller sig undan!

  När är en nattlampa med stickkontakt användbart?

  Nattlampor med stickkontakt används vanligtvis i barnrum, men de kan också vara användbara i andra sovrum eller utrymmen där det finns en olycksfallsrisk, som trappor, höga trösklar eller liknande.

  nattlampa hund

  En nattlampa med stickkontakt eller en batteridriven nattlampa kan användas för att dämpa barns mörkerrädsla och skrämma bort alla otäcka monster som lever under sängen.

  lampa med stickontakt
  En nattlampa med stickkontakt med flexibelt lamphuvud är ett enkelt sätt att se till att din läslampa inte stör din partner som försöker sova.

  lampa med stickontakt

  En nattlampa med stickkontakt, skymningssensor och rörelsevakt tänds automatiskt på natten där olycksfallsrisken är hög, som vid trappsteg, höga trösklar och så vidare.

  nattlampa katt

  Vilken färg passar bäst som nattljus?

  Du ska använda varmvitt sken under 3,300 Kelvin för att inte störa produktionen av hormonet melatonin i hjärnan, vilket styr sömncykeln.

  Blått ljus rekommenderas inte.

  Varför?

  Blått ljus dämpar produktionen av melatonin, vilket är anledningen till att fler och fler telefoner och andra elektroniska prylar har börjat erbjuda varmvitt läge som passar före läggdags.

  Ska man sova med fler ljus än nattljus?

  Det rekommenderas inte att sova med exempelvis taklampan eller bordslampan på, eftersom det dämpar produktionen av sömnhormonet melatonin.

  Det försämrar i sin tur sömnkvaliteten, försvårar djupsömnen och gör det svårare att vakna upp.

  En nattlampa med stickkontakt med en ljuskälla under 3,300 Kelvin passar utmärkt för att både sova gott och skrämma bort alla monster som gömmer sig under sängen.

  Vill du lära dig mer om våra nattlampor med stickkontakt? Har du andra frågor gällande nattbelysning? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  nattlampa
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.