LED-spotlights

LED-lampor och LED-teknologi användes ursprungligen endast för ljuseffekter, men tack vare en snabb utveckling är det idag möjligt att använda LED-teknologin inom ett brett område. Ett exempel är gatulampor eller övergångsljus.

LED-spotlights ger en riktigt bra, allmän belysning med lång räckvidd

Med hjälp av följande exempel vill vi berätta på vilket sätt man kan använda sig av LED-spotlights. Om man till exempel vill sätta sig ner och koppla av framför en bok, ja då kan man med fördel använda sig av LED-spotlights för att rikta ljuset just mot det område du behöver få belyst. Detta skiljer alltså mot den allmänna belysningen som finns i rummet. Tack vare det stora ljusutbytet kan man också använda LED-spots med flera ljuskällor för att ordna en god allmän belysning i rummet.

En designtekniskt makalös lampa

När det gälller LED-lampor försöker man lyfta fram ljuset snarare än själva lampan, som annars också kan tjäna ett syfte rent dekorativt. LED-spotlights har designats för att separera sitt ljus från den allmänna belysningen i rummet för att häva fram en specifik del av rummet, till exempel ett område som är inrett för att vara familjens läshörna eller mysställe. Den kan också användas för att framhäva en viss stil som har i rummet. Med andra ord är det bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda LED-spotlights.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

mån-fre. 9 till 17

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.