Vägglampor i krom / nickel / rostfritt stål

Våra rekommendationer från denna kategori

  Vägglampa: krom, nickel eller rostfritt stål

  Stilren belysning för moderna hem

  Vill du ha en modern touch på belysningen i ditt hem har vi vad du behöver: en vägglampa i rostfritt stål eller krom.

  Vi har ett stort sortiment i olika stilar och designer, så oavsett om du vill piffa upp vardagsrummet, matsalen, badrummet, köket eller trädgården, så kommer du definitivt hitta något i din smak.

  borstad aluminium vagglampa

  Vilka egenskaper har era vägglampor i krom, nickel eller rostfritt stål?

  Våra vägglampor är tillgängliga i oändliga stilar och former: kuber, halvklot och andra läckra geometriska former. Du kan välja mellan en matt, glansig eller polerad ytfinish.

  Oavsett storlek, form eller finish kommer en av våra vägglampor definitivt ge ditt rum ett rejält lyft.

  Kan jag köpa LED-vägglampor?

  Du kommer inte bli besviken: visst kan du det!

  Tack vare LED-teknikens flexibilitet kan lampor numera utformas i en rad extravaganta designer och strukturer. Ta en titt på våra  vridna metallramar och futuristiska skepnader – sofistikerad och modern look garanterad.

  Och som om det inte vore nog sparar en LED-vägglampa energi. Mycket energi. Det innebär att det inte bara är din plånbok som blir gladare, det blir även miljön.

  modern vagglampa metall
  krom vagglampa

  Hur monteras en vägglampa i krom eller rostfritt stål?

  En vägglampa bör helst monteras ungefär 5 cm över ögonhöjd, det vill säga mellan 1,70 och 1,80 meter över golvet.

  Tänk på att alla fasta elinstallationer bör utföras av en certifierad elektriker – våra lampor är bland de säkraste på marknaden, men man bör aldrig tumma på säkerheten.

  Finns det någon vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk?

  Javisst!

  Vägglampor i rostfritt stål är bland våra storsäljare för utomhusbruk. Metallens uthållighet mot svåra väderförhållanden och korrosion gör de till det perfekta valet för din utomhusbelysning. De är dessutom enkla att rengöra och håller i många år.

  Observera att du inte får använda vägglampor och armaturer avsedda för inomhusbruk annat än just inomhus. Utomhuslampor måste vara vattentåliga och ha en IP-märkning på minst IP44 (eller IP65 i särskilt utsatta lägen).

  Så länge du har koll på det så kan du se fram emot välbelysta kvällar, både inne och ute!

  rostfritt stal vagglampa

  Vill du lära dig mer om en specifik vägglampa i rostfritt stål, nickel eller krom? Har du andra frågor om lampor och belysning?

  Då är det bara att kontakta oss så kommer en av våra experter besvara alla dina frågor. Ring oss idag på 08-44 685 068  eller fyll i kontaktformuläret nedan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Missa inte erbjudanden från Black Week!

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.

  100 kr Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.