Ljusslinga

Våra rekommendationer från denna kategori

  Ljusslingor

  Det finns en ljusslinga för varje stil och tillfälle

  Oavsett om du vill göra ditt hem ljusare året runt, skapa lite magisk stämning till en fest eller bara göra ditt sovrum lite mysigare, har vi ljusslingor för varje stil och tillfälle.

  Och de passar så klart även till jul!

  När passar det med ljusslingor?

  Det underbara med ljusslingor är att du kan använda dem för att skapa en mysig eller sofistikerad känsla året runt. Du kan till och med lysa upp en arbetsyta eller piffa upp ett rum eller en balkong till en fest – och det är just därför vårt sortiment inte begränsar sig till de klassiska julslingorna.

  Med andra ord finns det en ljusslinga för varje tillfälle och inredningsstil, från modern till gammaldags. Hos oss hittar du enskilda ljuspunkter, kottar, klot och till och med glödlampor i olika färger.

  kottar ljusslinga vita glitter Sirius
  Koppar traad ljusslinga Best Season
  Glow ljusslinga design Best Season

  Hur fäster jag en ljusslinga inomhus?

  Att hänga upp en ljusslinga är inte så komplicerat.

  Så länge du har ett eluttag i närheten kan du placera ut dem på ett bord eller en byrå.

  Men om du vill hänga din ljusslinga på en vägg eller i taket måste du ha några saker i åtanke för att se till att dina lampor är säkrade.

  Ett vanligt sätt att fästa ljusslingor på är att använda dubbelhäftande tejp som fungerar på de flesta släta ytorna. För grövre ytor rekommenderar vi små krokar som slingan kan hängas i.

  Det finns givetvis många andra sätt att gå tillväga. Du kan till exempel använda spik eller häftklammer. Vissa ljusslingor kan även fästas på fönster, metall eller plast med sugkoppar.

  Ljusslingor kan också placeras runt vilken fast ram som helst utan fästen, t.ex. sänggavlar, hyllor, målningar eller staket utomhus.

  På tal om utomhusdekoration, tänk på att använda en ljusslinga för utomhusbruk som tål oväder.

  Och skulle du inte vara särskilt intresserad av alla dessa häftiga alternativ och bara vill uppgradera din juldekoration – varför inte prova våra trådlösa julgransljus?

  Dessa energisnåla LED-lampor drivs av standard AA- eller AAA-batterier och kan placeras var som helst.

  Konstsmide utomhus ljusslingor
  Lätta ljusslingor kan hängas i stort sett var som helst.
  Batteridrivna LED-ljus Konstsmide

  För din julgran rekommenderar vi trådlösa ljusslingor.

  Vad är skillnaden mellan ljusslingor för inomhus- och utomhusbruk?

  Ljusslingor för inomhusbruk får inte användas ute i trädgården, på en terrass eller balkong. Ljusslingor utomhus måste ha en skyddsklass på IP44 eller högre, vilket skyddar mot stänkvatten och inträngande föremål som är större än 1 mm.

  Måste man fortfarande byta glödlampor på ljusslingor?

  Det är inte längre möjligt att byta glödlampor på moderna LED-ljusslingor.

  Men oroa dig inte, eftersom LED-lampor har en väldigt lång livslängd kan du njuta av dina ljusslingor i flera år utan att behöva tänka på det.

  metallkulor ljusslinga Konstsmide.
  Stjaerna ljusgardin vitt ljus Best Season
  LED faergade ljusslingor utomhus

  Vill du lära dig mer om ljusslingor eller få några dekorationstips? Har du andra frågor gällande belysning? I så fall är det bara att kontakta vårt expertteam. De ser alltid fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.