Dekorations solar lampor

Våra rekommendationer från denna kategori

  Dekorativa solcellslampor

  Nu kommer solen

  Dekorativa solcellslampor finns tillgängliga i alla möjliga former och storlekar, från klot- och kubformade lampor till markspjut, slingor, lyktor och mycket mer.

  Och med skiftande färger kan du skaffa din egen regnbåge för din trädgård, veranda eller balkong.

  dekorativa solcellslampor

  Vilka dekorativa solcellslampor är populära för trädgården?

  Klot- och kubformade lampor är bland de allra populäraste modellerna för att lysa upp rabatter, gräsmattor och verandor, inte minst dem med flerfärgat sken.

  Solcellslampor med flerfärgat sken ger din utomhusmiljö en helt ny stämning och kan verkligen skapa en sagolik trädgård.

  Markspjut, ljusslingor och lyktor är också väldigt populära alternativ som ger en personlig touch till din utomhusmiljö.

  Hur fungerar solcellslampor?

  Solenergin omvandlas helt enkelt till ström tack vare solceller som laddar batterierna under dagen.

  När skymningen faller eller vid en angiven tidpunkt (på inställbara modeller), övergår solcellslamporna från laddningsläge till aktivt läge och lyser upp natten ända till gryningen.

  OBS: Eftersom mer solljus betyder mer energi är det bäst att rikta solcellerna söderut, hålla dem rena från damm och smuts och se till att de inte hamnar i skuggan av väggar, tak, träd eller buskar. 

  dekorativa solcellslampor
  dekorativa solcellslampor

  Hur länge lyser solceller?

  Det beror på kvaliteten på det inbyggda batteriet och mängden energi solcellerna absorberar. Det innebär att solcellslampor kan lysa från 5 till 20 timmar.

  I regel håller de flesta solcellslampor utomhus mellan 8 och 10 timmar.

  Hur länge behöver solcellslampor laddas?

  Skiner solen hela dagen räcker det gott för att ladda batterierna.

  Molniga eller korta vinterdagar kan det hända att solstrålningen inte räcker för en full laddning. Under minusgrader och extrema väderförhållanden bör solcellsbelysning utomhus tas in för att undvika påfrestningar på utrustningen som inte är lämpad för de allra tuffaste klimaten.

  OBS: Första gången du laddar en solcellslampa utomhus bör du låta den laddas 2 till 10 dagar för att batteriet ska laddas fullt ut och förlänga dess livslängd.

  dekorativa solcellslampor

  Vill du lära dig mer om solcellsbelysning utomhus? Har du andra frågor gällande utomhusbelysning eller solcellsdriven belysning? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.