Takfläktar utan belysning

Våra rekommendationer från denna kategori

  Takfläkt utan belysning

  Gör dig redo för kraftiga vindar!

  Takfläktar utan belysning är ett perfekt tillval för moderna hem. Oavsett om du vill svalka dig under sommarhettan eller värma upp dig under kalla vinterdagar har vi ett stort utbud av takfläktar i alla möjliga stilar.

  takflaktar utan belysning

  Är det lönt att investera i en takfläkt utan belysning?

  Absolut!

  Det spelar ingen roll om du ska kyla ner ett rum på sommaren eller värma upp det på vintern, en takfläkt är alltid ett välkommet inslag i ditt hem.

  Ja, du läste rätt – vi har fläktar som både värmer och kyler (dock inte samtidigt).

  Väljer du ”forward”-funktionen så kommer du känna isvindar från nordpolen. Sätter du den på ”Reverse” så kommer en värmevåg spridas i hela rummet – dessutom drar de 30 % mindre el än en vanlig värmeanläggning.

  Ganska häftigt vad man kan hitta på idag, eller hur?

  Tänk på att värmefunktionen inte ingår i alla modeller, så kontrollera alltid produktbeskrivningen innan du slår till med en av våra läckra takfläktar.

  Hur installerar man en takfläkt?

  Fläktar måste anslutas till en strömkälla och fästas i tak som tål fläktens vikt.

  För säkerhets skull bör det vara minst 2,30 m mellan golvet och fläkten.

  Vissa modeller inkluderar tillbehör för att kunna monteras på snedtak. Men det kan finnas skillnader mellan olika modeller, så kolla alltid produktspecifikationerna för att se om modellen går att montera i rätt vinkel för ditt tak.

  takflaktar utan belysning
  takflaktar utan belysning

  Finns det fjärrkontroller för takfläktar?

  Självklart gör det det.

  De allra flesta takfläktar kommer med en fjärrkontroll, och de som inte gör det kan anpassas för att fungera med en. Det innebär att du kan justera hastigheten och riktningen av snurrningen utan att lyfta mer än fingret.

  Hur tysta är takfläktar?

  I regel är högkvalitativa fläktar väldigt tysta. På låg hastighet kommer du knappt höra något surr, och på högre hastigheter inte mer än ett svischljud.

  Takfläktar utan belysning är så tysta att många installerar dem i sovrummet.

  Då bör du även tänka på att inte sova alltför lättklädd direkt under de kalla luftströmmarna.

  Men ett tunt täcke räcker gott för att inte bli förkyld.

  takflaktar utan belysning

  Vill du lära dig mer om våra takfläktar utan belysning? Har du frågor om takfläktar? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring oss på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.