Påbyggnadsspotlights

Infällda spotlights - Lyser upp de mörkaste platserna i hemmet

Kämpar du också för att se vad som gömmer sig längst in i köksskåpet? Tar det alldeles för lång tid att hitta din favorittröja i den mörka garderoben? Då kan infällda spotlights lösa dina problem.

Påbyggnadsspott fungerar lika bra i kök som i badrum och sovrum. Och i vardagsrummet kan du äntligen sätta dina älskade böcker i rampljuset. Infällda spotlights är det säkraste kortet för att lysa upp de mörkaste platserna i hemmet.

Så vad väntar du på? Lys upp ditt liv!

Var kan påbyggnadspotlight användas?

Infällda spotlights eller påbyggnadspotlights lämpar sig utmärkt för skåp, trånga utrymmen och andra sorters förvaringsutrymmen där takbelysningen inte tränger in.

De lämpar sig också utmärkt för garderober som vanligtvis får väldigt lite dagsljus. Med infällda spotlights har det aldrig varit enklare att välja vad man ska ha på sig. En annan fiffig plats är bokhyllor. Välriktade spotlights kan ge hela rummet ett rejält lyft och dina Harry Potter-böcker den uppmärksamhet de förtjänar.

De kan också med fördel placeras under trappor för att utnyttja varenda yta i hemmet.

infallda spotlights
infallda spotlights
infallda spotlights

Vilken belysningsteknik används i infällda spotlights?

Infällda spotlights använder i regel LED – och det finns goda skäl till det. LED-lampor har inte bara en lägre energiförbrukning och längre livslängd, de tål även bättre att tändas och släckas upprepade gånger. Det innebär att de håller längre oavsett hur mycket de används.

Och det slutar inte här! LED-lampor är extremt flexibla och kompakta, vilket gör att de kan användas i ultratunna designer som får plats i alla möjliga skrymslen.

Vad finns för alternativ till påbyggnadsspott för att belysa möbler?

Det finns olika belysningslösningar för olika sorters möbler och utrymmen.

Exempelvis kan man montera spotlights under köksskåp för att få en bättre belysning på köksbänken. Men du kan också montera ljuskällor inne i vedspisar, bokhyllor, köksskåp, badrumsskåp, förvaringsutrymmen, garderober och mycket annat.

Vill du läsa mer om infällda spotligths eller har du andra frågor gällande lampor och belysning?

Då är du mer än välkommen att kontakta oss så kommer en av våra experter svara på dina frågor. Ring oss på 08-44 685 068 eller fyll i kontaktformuläret nedan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.