Ljusslinga trådlös inomhus

Trådlös julgransbelysning

Unna dig en strålande jul

Finns det något vackrare än en majestätiskt pyntad julgran? Tyvärr är synen oftast inte lika hänförande när man sänker blicken till alla hoptrasslade sladdar nere på golvet.

Just därför är vårt fantastiska utbud av julgransljus batteridrivna – med andra ord trådlösa. De skänker inte bara din julgran en magisk lyster, du slipper dessutom snubbla över eller trassla in dig i alla lösa sladdar runt granen.

tradlosa julgransljus Sompex

Hur fungerar trådlösa julgransljus?

Våra trådlösa julgransljus drivs av AA eller AAA batterier och styrs med en fjärrkontroll för större frihet.

Du kan därmed placera din julgransbelysningen hur och var du vill, utan att behöva klia dig i huvudet för hur du ska dölja alla fula sladdar.

Kan jag använda trådlösa julgransljus utomhus?

Tyvärr, nix.

Utomhusbelysning kräver en viss vattentålighet som anges av en IP-klass och garanterar skydd för de elektroniska delarna mot inträngande av vätska och fasta partiklar. För utomhusbruk krävs åtminstone IP44.

Våra trådlösa julgransljus uppfyller inte detta kapslingsvärde så avstå från att använda dem någon annanstans än inomhus för en säker användning.

tradlosa julgransljus Konstsmide
tradlosa julgransljus Konstsmide

Kan man byta glödlampa på trådlös julgransbelysning?

Återigen, nix!

LED-ljuskällorna i våra batteridrivna julgransljus är inte utbytbara. De har däremot en längre livslängd och är energisnålare än vanliga glödlampor.

Det innebär att dina batterier kommer hålla längre och att du inte behöver köpa några nya glödlampor.

Vill du lära dig mer om trådlös julgransbelysning? Har du fler frågor om julbelysning eller belysning i allmänhet? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.