LED-golvlampor

LED-golvlampor – mobil ljusdesign

Golvlampan dras med en omodern image, vilket är högst orättvist. Här är det minnet av mormors gamla golvlampa med gulnade lampskärmar med och dåligt ljus som spökar. Men golvlampan har utvecklats till en modern armatur som kan placeras flexibelt, finns i en mängd olika utföranden och fungerar med moderna ljuskällor. Så även om LED-golvlampor inte står för allmänbelysningen i ett rum, är de viktiga inslag i inredningen som bidrar med en behaglig och funktionell tilläggsbelysning, t.ex. som läslampor.

En modern belysning: LED-golvlampor

LED-golvlampan är den modernaste varianten av golvlampor idag. Tack vare den nya lysdiodtekniken med både färgat ljus och olika nyanser av vitt är LED-golvlampan är en energisnål och underhållsfri lampa med lång livslängd. LED-lampor kan numera användas i nästan alla belysningssammanhang och är idag i det närmaste överlägsen alla andra typer av ljuskällor.

Att LED-ljuset är så mångsidigt beror på att det finns i många olika färger och olika nyanser av vitt, bland annat varmvitt eller universalvitt. Väljer du en dimbar LED-ljuskälla till golvlampan kan du dessutom även anpassa ljusstyrkan. LED-golvlampor utrustade med en separat arm med läsljus, passar perfekt för aktiviteter som kräver hög ljusstyrka. Alla golvlampor, även LED-golvlampor, har fördelen att vara flyttbara så att de kan användas nästan överallt i bostaden. Med en LED-golvlampa kan du lysa upp varenda vrå av rummet. Ett eluttag är allt som krävs för att du ska kunna använda dessa multifunktionella LED-golvlampor där belysning behövs här och nu: för att läsa en bok eller umgås med dina nära och kära. Genom att utrusta LED-golvlampan med en dimmer kan du justera ljusstyrkan för att skapa en trivsam miljö.

Ännu en fördel med LED-golvlampor, är att de tack vare lysdiodtekniken är energieffektiva, hållbara och har lång livslängd. LED-tekniken har banat väg för en kompakt konstruktion vilket i sin tur ökat formgivarnas möjligheter när det gäller utformningen av dagens LED-golvlampor. Något som bevisas av den ofta spännande och originella designen på moderna LED-golvlampor. Här finns allt från LED-golvlampor med vridbart resp. rörligt armaturhuvud, extravaganta LED-golvlampor med ormlook till LED-golvlampor med glänsande kristaller.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.