Kristallvägglampor

Våra rekommendationer från denna kategori

  Vägglampor med kristall – för tjusigt glittrande effekter

  Lite pompa och ståt har väl aldrig skadat någon, eller hur? Gärna med sensationellt glittrande effekter och vilket material skulle då vara bättre lämpat än kristall? För att man direkt ska lägga märke till den helst i ögonhöjd – som en dekoration på en vägglampa. En vacker, varm ljusstämning samt fina effekter med ljus och skuggor på väggen garanterad. Vad väntar du på? Köp din kristallvägglampa nu.

  Vilka märken tillverkar kristallvägglampor?

  När du väl köper en lampa ska det också vara av högsta kvalitet? Satsar du hellre på kända märken? Du kan enkelt se vilka märken du kan välja mellan, genom att använda filtret ”tillverkare”. Sedan väljer du bara märken som tilltalar dig mest, så att endast dessa visas i resultaten – exempelvis Kolarz, Schonbek eller Swarovski.

  Passar vägglampor med kristall till en antik stil?

  Ska din vägglampa se ut som om den kommer från en helt annan epok? Då passar kristaller som ett designelement perfekt. Bo som en drottning på 1800-talet – en nostalgisk känsla garanterad. Tips: Speciellt i kombination med gyllene färger passar en kristallvägglampa i en antik inredning.

  vagglampor kristall
  vagglampor kristall
  vagglampor kristall

  Finns det kristallvägglampor med flera ljuskällor?

  De finns med bara en ljuskälla, men också med flera. Titta bara på produktbilden, så ser du hur många ljuskällor som kommer att få ditt hem att lysa upp. De flesta vägglampor har en eller två ljuskällor.

  Borde kristallvägglampor vara utrustade med LED-ljuskällor?

  Den moderna LED-tekniken har så många fördelar, att du bara inte kan vara utan den, hur antik vägglampan av kristall än ser ut. Jämfört med glödlampor har LED-ljuskällor följande fördelar:

  • en energibesparing på 80–90 %
  • en livslängd som är 50 gånger längre
  • upp till 50 000 timmars belysning
  • en utmärkt värmehantering
  • möjligheten för en kompakt formgivning

  Hur tänds vägglampor i kristall? Det finns många alternativ att välja mellan – vilket är din favorit? 

  • en väggbrytare
  • en strömbrytare direkt på lampan
  • en strömbrytare på sladden
  • en fjärrkontroll (den kan även styra funktionen för flerfärgad belysning, om lampan är försedd med en sådan)

  Tips: På hemsidan kan du använda filtret ”med strömbrytare” för att endast se lamporna med styrningen som du tycker mest om.

  vagglampor kristall
  vagglampor kristall

  Hur rengörs kristallvägglampor?

  Det räcker med att rengöra lampan torrt: Ta bara bort allt damm och smuts med en dammvippa. Gör du detta regelbundet, slipper du envis smuts som är svårt att få bort. Tips: Var försiktig med fukt. Är din lampa väggmonterad, är det bäst att inte använda vatten eller en rengöringssprej. I värsta fall kommer det sprej på väggen och du måste tapetsera om. Om du verkligen vill rengöra lampan med någon form av vätska, ska du komma ihåg följande: Innan du går igång måste lampan släckas och strömmen brytas – för säkerhets skull.

  Har vi inte svarat på alla dina frågor? Vi glädjer oss till att höra från dig. Ring oss på 08-44 685 068 eller använd kontaktformuläret. Vi återkommer så snabbt som möjligt.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.