9505943
  • Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-08
  • Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-08
  • Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-08
  • Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-08
  • Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-08
Heitronic

Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10

Art. nr.: 9505943

  • LED-teknik
  • Med ljuskälla
A+ 346,00 kr
inkl. 25 % moms exkl. fraktkostnader

Leveranstid: 2-3 arbetsdagar

Produktdetaljer

TillverkareHEITRONIC
Materialplast
Färgtransparent
LjustemperaturVarmvit (3.000 K)
Ljuskälla16 x LED - 1,6 W totalt
Inbyggnadsdjup (i cm)6,8
Övriga måttlängd 10 cm, Bredd 10 cm
Ljuseffekt (i Lumen)42 lm
Ljusflöde totalt42
Anslutningsspänning (i Volt)230
KapslingsklassIP67
SkyddsklassII
Inklusive ljuskällaJa
EnergiklassA+

Produktbeskrivning

Diskret utomhusbelysning möjliggör LED-markbelysning Pflasterstein - 10 cm


Uppfart och trädgårdsgångar kan utrustas med dessa kvadratiska LED-Pflasterstein med accent orienteringsbelysning. I leveransen ingår golvhylsor.

- inkl. 30 cm anslutningskabel med öppna ändar för direktanslutning

- 230 V AC

-LED (varmvit ljusnyans)

- 3 000 Kelvin

- Utstrålningsvinkel120 °

-Ra 85

- Livslängd upptill 30.000 timmar

- ej dimbar

- Kapslingsklass IP67

-Skyddsklass II

Energiklass

A++ A+ A B C D E Visa etikett för energieffektivitet

  • Banköverföring
Våra rekommendationer

    Frågor & svar (3)

    if it's not possible to change the bulb is it possible/necessary to replace the entire unit after its life time of about three years? Does a similar product exist in which it is possible to replace the bulb?

    Tez27 1 år sen
    visa 1 svar

    Hi Tez27.

    Unfortunately should one of the LED's fail, you will be required to replace the whole fitting, With the pave stone look a like products, they all seem to have permanently fixated LED's.

    Kate from lights 1 år sen

    Can the led bulb be replaced?

    Junet4721 1 år sen
    visa 1 svar

    Hello Junet4721,

    In this light the LED's are built-in and not possible to be replaced.

    Kate from lights 1 år sen

    Hi, could this light be used vertically in the risers of a flight of steps rather than horizontally on the steps?

    Thanks

    Katwood 2 år sen
    visa 1 svar

    Hi Katwood,

    Thanks for asking. These lights are meant to be installed horizontally and would not stably fit into the wall. Please instead have a look at item no. 7506706 or 9616043, which are meant to be installed in the wall.

    Kate from lights 2 år sen

    Kundrecensioner (16)

    Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10-9505943-38

    Gångbar LED-golvlampa Pflasterstein 10

    4.4 (16 Recensioner)
    5
    10
    4
    5
    3
    0
    2
    0
    1
    1
    Genomsnittlig kundvärdering
    Kvalitet
    4.4
    Ljus
    4.6
    Nonetheless 11 månader sen

    Good brightness square and fit in the driveway very well. Just waiting...

    Good brightness square and fit in the driveway very well. Just waiting to see how well it does in the rain and winter time.

    Visa översikt
    • Verifierad köpare
    Kvalitet
    4
    Ljus
    4

    godt lys ved indgang

    bmb 1 år sen

    meget tilfreds nem at montere og giver et godt lys...

    meget tilfreds nem at montere og giver et godt lys

    Visa översikt
    • Verifierad köpare
    Kvalitet
    5
    Ljus
    5
    Anonym 5 år sen

    Användning: I lergodsbeläggningen 200/100 mm - så passar 100/100 mm ut...

    Användning: I lergodsbeläggningen 200/100 mm - så passar 100/100 mm utvändiga dimensioner på försänkta golvljus. Billigare än färdiga lera kakel med ljus. Kvaliteten kommer ut först efter en lång tid.

    Automatiskt översatt
      Visa översikt
      Kommentera
      Hjälpsamt?

        perfact

        pardi 1 år sen

        Very easy to install just need to add instructions in English will he...

        Very easy to install just need to add instructions in English will help !!

        Visa översikt
        • Verifierad köpare
        Kvalitet
        5
        Ljus
        5

        Poor features

        Jjjjjjjjjj 1 år sen

        Short cable made it too difficult to connect...

        Short cable made it too difficult to connect

        Visa översikt
        • Verifierad köpare
        Kvalitet
        1
        Ljus
        2

        Hi Jjjjj,

        Thanks for your feedback regarding your purchase. We're sorry that you weren't 100% pleased with your order. Please do let us know if you have any further queries via e-mail or phone and we'll be more than glad to help sort it out.

        1 år sen
        Vi finns här för att hjälpa!
        08-44 685 068

        Rådgivning via e-mail

        mån-fre. 9 till 17

        • krBetala bekvämt med Klarna
        • Fraktfritt från 500 kr
        • Handla säkert tack vare SSL-kryptering
        • Fraktfritt från 500 kr*
        • 30 dagars öppet köp
        • Betala med Klarna faktura
        08-44 685 068

        Måndag till fredag
        09:00 - 17:00