Vårt kännetecken: hitta en passande lampa med ett fåtal klick

För att fira onlineshoppens 10-årsjubileum infördes den nya märkessymbolen år 2014. Märket symbolerar ett enkelt servicetänk: Upptäck rätt lampa på ett okomplicerat sätt med bara ett par få klick.

En märkessymbol är en kvalitetsstämpel med ett syfte. Om du hittar denna märkessymbol på en produkt ställer sig det aktuella företaget bakom produkten. En kvalitetsstämpel kan man lita på.

Upptäck den passande lampan på några få klick - denna tanke står bakom märkessymbolen från Lamp24.se, onlineshoppen för lampor och ljuskällor med det största urvalet. Vi är en del av den tyska nätbutiken Lampenwelt som firar 10-årsjubileum under 2014. Lampenwelt införde märkessymbolen i juni 2014 tillsammans med en ny slogan - "a bright decision". Därmed har vi sagt adjö till vår gamla slogan, "Urval är helt enkelt bättre".

Detta har dock inte inneburit att vi förminskat vårt urval. Tvärtom har vi utvidgat vårt urval med de mest nya och högkvalitativa och mest innovativa lamporna och ljuskällorna samt en och annan spännande design som kompletterar aktuella trender. Det stora urvalet har dessutom gestaltats med en ny, modern webbshopdesign för bättre översikt.

Lamp24.se sörjer inte bara för ett stort urval av 30 000 lampor och ljuskällor utan erbjuder också ett enkelt sätt att hitta den produkt som du behöver eller drömmer om.

Märkessymbolen föreställer en arbetsplatslampa vars skärm påminner om en markör. Markören symbolerar det direkta klicket på den riktiga produkten som uppfyller behov och önskemål på ett optimalt sätt. Det är det direkta klicket på en praktisk, dekorativ och imponerande produkt som utgör ”a bright decision”.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.