Vår logistik: Varje väg leder till kunden

2017 kom den utvidgade logistikbyggnaden till bruk. Målet är: bättre och snabbare leverans och högre kapacité. Resultatet är:modernitet, innovation och effektiv logistik.

Lampenwelt (som Lamp24 är en del av) kan titta tillbaka på en lång historia med spännande händelser. En av dessa är äger rum i 2012 när det nybyggda, moderna logistikcentret kom till bruk. Med förväntningar av en snabb tillväxt de kommande åren, förberedde Thomas and Andreas Rebmann utrymme för en expansion. Efter att kapacitén av logistikcentret hade varit ansträngd, tog ceremonin för den 6000 kvadratmeter nya byggnad plats på hösten 2016. På hösten 2017 kom lagret till bruk. Det betyder att Lampenwelt har nu 9 500 kvadratmeter av logistik utrymme tillgängligt. Den nya byggnaden inkluderar ett nytt mobilt stativsystem med 11,500 pallutrymmen och ett fyrvånings hyllsystem. 20 packningsstationer och en ny transportteknik utgör början på varuleveransen. Leverans kapacité har ökat från 5.000 till 10.000 paket per dag- det blir en kvarts miljon per månad.

Lampenwelt’s logistik använder modern, partiellt egen utvecklad teknologi för att öka kundnöjdhet. Från beställning av varan till leverans av artikeln, går produkten genom optimiserade processer och löpande skeden från en hand till en annan. Ingen kvardratmeter av logistik utrymme är bortkastat, mer produkter är tillgänliga mycket snabbare för konsumenten och kunden besparas de långa väntetiderna.

Det effektiva sättet för alla leverantörer och anställda, leverans av upp till 10.000 paket per dag, för att se till att ha nöjda kunder. Beviset är mer än 100.000 positiva kundrecensioner. Detta är också ett bevis på att våra medarbetare handskas mycket försiktigt med varorna, oavsett om det är en ljuskrona med ett fyr- eller femsiffrigt pris eller om det är standard taklampa. I slutändan får kunden en oförstörd, fullt funktionell produkt som har hanterats respektfullt- och allt detta på snabbaste möjliga vis.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.