Vår logistik: Varje väg leder till kunden

2012 invigdes det nya logistikcentret. Målet: bättre och snabbare leveransförmåga och högre kapacitet. Resultatet: modern, innovativ och effektiv logistik.

Lampenwelt (som Lamp24 är en del av) kan se tillbaka på en lång framgångshistoria med spännande händelser. En av dessa händelser inträffade 2012 när Lampenwelt började använda det nybyggda och moderna logistikcentret.

Den 3600 m² stora byggnaden har hyllor fyllda med lampor och ljuskällor och är resultatet av en lång utvecklingsprocess som präglats av erfarenhet, villighet att experimentera och den därigenom växande innovationen. Detta är endast möjligt att uppnå genom en gemensam kraftansträngning från servicetänkfrämjande medarbetare. Ökad effektivitet i det dagliga arbetet betyder nämligen fler fördelar för kunderna.

Vår logistik använder sig av modern, delvis självutvecklad teknik för att förbättra kundnöjdheten. Hela kedjan - från tillfället då varorna anländer till oss tills dess att de levereras till kunderna - genomgår en optimerad process och lotsas från punkt A till B utan krångel. Inte en enda kvadratmeter lageryta slösas bort. Lageranläggningen med 3 plan maximerar utrymmet så att fler produkter snabbare kan stå slutkunderna till förfogande och minimerar kundernas väntetid på leverans. Hissar och moderna MDE-verktyg förenklar registrering och bearbetning av beställningar och ett självutvecklat och miljövänligt system för fyllnadsmaterial minimerar leveransen av förpackningsmaterial.

Korta avstånd för alla leverantörer och medarbetare gör det möjligt att dagligen leverera tusentals paket. Detta gör också tusentals kunder nöjda. Beviset på kundnöjdheten visar sig i form av över 70 000 positiva kundomdömen på kundomdömesportalen eKomi för Lampenwelt (som Lamp24 är en del av). Denna portal bevisar också att våra medarbetare handskas varsamt med varorna, oavsett om det handlar om en takkrona som är värd fyr- eller femsiffriga belopp eller om det handlar om en standardtaklampa. I slutänden får kunden en oskadad, fullständigt funktionsduglig produkt som har tagits om hand med respekt trots snabb leveranshastighet.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
+46 (0) 8-44 685 068

mån.-fre., 09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.