Utmärkelser som gör oss stolta

Der Große Preis des Mittelstandes, Thomas och Andreas Rebmann tar emot en utmärkelse

Prestationserkännanden fyller oss med glädje och tacksamhet. Belöningar visar oss att vi är på den riktiga vägen när det gäller att imponera på våra kunder. En av de största erkännanden är den kundnöjdhet som dagligen förmedlas till oss.

Großer Preis des Mittelstandes (Utmärkelse för medelstora företag i Tyskland)

2010 blev Lampenwelt (som Lamp24 är en del av) finalist i Grand Prix i medelklassen. Denna utmärkelse ledde till en trefaldig omsättning under krisåret 2009. Lampenwelt.de blev utnämnd till den mest besökta lampbutiken i hela Europa.

2012 blev vi slutligen vinnare av Grand Prix i medelklassen. Den kontinuerliga tillväxten i två- eller till och med tresiffriga procenttal och skapandet av nya jobb gjorde denna storartade utmärkelse möjlig.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.