Medarbetarna som framgångsfaktor

Vi vet: Den kanske största framgångsfaktor är våra medarbetare. Vad spelar stora ideal för roll om ingen efterlever dem?! Sedan starten av Lampenwelt (som Lamp24 är en del av) har medarbetarskaran växt till över ungefär 500 personer som där alla delar samma värden.

Med den mest besökare onlineshoppen för lampor och ljuskällor är Lampenwelt marknadsledande och normsättande inom lampbranschen i Tyskland. Företaget skördar framgång även på den europeiska marknaden med landsspecifika webbsidor som lamp24.se, lampenwelt.de, luminaire.fr, lampy.pl, lampen24.nl, lampen24.be, lights.co.uk, lights.ie, nettilammppu.fi, lampegiganten.dk, lampegiganten.no, lampara.es, lampade.it, světla24.cz, svetlá.sk, lampenwelt.at och lampenwelt.ch.

Över 3000 positiva kundomdömen på den oberoende omdömesportalen eKomi bevisar: Lamp24.se är det första valet vid köp av lampor och ljuskällor. Kundförtroendet är en alldeles särskild utmärkelse för Lampenwelt eftersom prisbelönad och kompetent kundservice har stått i centrum på Lampenwelt sedan över 10 år. Vi vidareutvecklar kundservicen dagligen.

Lampenwelt är inte bara det första valet för kunder utan också för medarbetare. Företaget vet att många faktorer spelar in i en framgångshistoria. Till dessa hör högkvalitativa produkter, moderna förvaltningssystem, optimala strategier, målinriktade processer och ett utmärkt första intryck.

Men den stora framgångsfaktorn är medarbetarna. Enastående medarbetare har fört Lampenwelt dit företaget är idag. Företagsledarna Thomas och Andreas Rebmann vet att de har haft med sig rätt människor på tåget från början.

Nya medarbetare kan glädja sig åt ett enastående team som formar och driver vidare framgången på Lampenwelt. Det dagliga samarbetet präglas av platta hierarkier. De enstaka medarbetarna ges mycket spelrum och har möjligheten att utveckla sig själva. Inom kundservice kan varje enskild medarbetare vara stolt över en imponerad kund. Logistikmedarbetarna har inflytande på företagets dynamiska miljö genom hårt arbete och entusiasm. Marknadsföringsavdelningen värvar nya kunder och imponerar på tidigare kunder med något nytt i lampor och ljuskällornas fascinerande värld.

Företaget har haft en årlig tidigare tillväxt om upp till 200 %. Detta är en indikation på att Lampenwelt inte bara imponerar på kunderna utan även på medarbetarna. Företaget är stolt över medarbetarna - och medarbetarna är stolta över företaget.

Prestationsinriktade människor som vill sätta saker i rörelse, som vill engagera sig och som vill bli del av ett fantastiskt team: Välkommen i Europas bästa arbetsteam!

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.