Lampor och ljuskällor för ett vackrare hem, liv och arbete

Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Europas största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 30 000 produkter imponerar på både privat- och företagskunder.

Ljus fascinerar. Ljus förändrar.

Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Europas största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 30 000 produkten imponerar med ett omfattande stilurval, modern teknik och passande belysning för varje behov.

Rätt belysning handlar om mer än ljusstyrka. Rätt belysning gör ett vardagsrum mysigare, kontor och konferensrum seriösare och mer professionella, matsalar och mat mer inbjudande och sätter högkvalitativa konstobjekt i fokus. Moderna ljuskällor som LED-lampor sparar upp till 80 % av elkostnaderna och kan ersätta traditionella glödlampor för bättre eller mycket bättre ljuskvalitet.

Ljus fascinerar. Ljus förändrar. Det vill vi bevisa med 30 000 fascinerande, praktisa och dekorativa lampor och ljuskällor. Ta ett lysande beslut på Lamp24.se!

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068 Tjänst

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.3.2021 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.