Lampor och ljuskällor för ett vackrare hem, liv och arbete

Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Europas största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 40 000 produkter imponerar på både privat- och företagskunder.

Ljus fascinerar. Ljus förändrar.

Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Europas största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 40 000 produkten imponerar med ett omfattande stilurval, modern teknik och passande belysning för varje behov.

Rätt belysning handlar om mer än ljusstyrka. Rätt belysning gör ett vardagsrum mysigare, kontor och konferensrum seriösare och mer professionella, matsalar och mat mer inbjudande och sätter högkvalitativa konstobjekt i fokus. Moderna ljuskällor som LED-lampor sparar upp till 80 % av elkostnaderna och kan ersätta traditionella glödlampor för bättre eller mycket bättre ljuskvalitet.

Ljus fascinerar. Ljus förändrar. Det vill vi bevisa med 40 000 fascinerande, praktisa och dekorativa lampor och ljuskällor. Ta ett lysande beslut på Lamp24.se!

Nyttja fördelar för företagskunder
Till fördelarna
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.