Ljuskronor med skärm

Våra rekommendationer från denna kategori

  Rolig, sprallig och bara något helt annat: ljuskronor med textilskärmar

  Alla kan ha en ljuskrona med ljus och kristaller. En kaxig variant av den klassiska ljuskronan har fina små skärmar som fångar blickarna och skapar en trevlig stämning. Vi har nog alla upplevt någon gång att lampor med textilskärmar ger behagligt ljus. Förutsatt att de är utrustade med en varmvit ljuskälla eller – när det gäller en ljuskrona med skärmar – flera.

  Hur många små skärmar borde min ljuskrona ha?

  Som så ofta när det gäller inredning är det en smaksak. Så länge rummet inte är lika stort som ett skafferi kan du välja en ljuskrona med så många skärmar som du har lust till. Ju flera små lampskärmar desto roligare och ovanligare är ljuskronan. Du behöver alltså inte vara rädd för att välja en med riktigt många skärmar. Med hjälp av filtret ”antal ljuskällor” kan du välja allt mellan 3 och 24 skärmar.

  ljuskronor med skarm

  Hur rengör man en ljuskrona med textilskärmar?

  En ljuskrona låter som en god idé, men det där med att rengöra den låter jobbigt? Egentligen är det mycket enkelt: Stäng av elen och damma av lampan med en dammvippa eller mikrofiberduk. Tvättmaskinen har ingenting med det här att göra, även om skärmarna är gjorda av textil, och de får heller inte kemtvättas.

  Vilka stilar finns det?

  Man skulle kunna tro att ljuskronor med textilskärmar är en stil i sig, men denna ovanliga kategori kan också delas in i olika kända stilar. Är du sugen på en ljuskrona med textilskärm i lantlig stil? Använd motsvarande filter på hemsidan eller välj ”florentinsk”, ”marininspirerad” eller ”modern” och låt dig överraskas av möjligheterna.

  Hur högt borde en ljuskrona hänga?

  Det finns några riktmärken som du borde följa när du sätter upp din nya ljuskrona: Ska den sättas uppöver matbordet räcker ett avstånd på ca 60–70 cm till bordsytan. Ska ljuskronan med textilskärmar hänga mitt i rummet, ska den hänga tillräckligt högt för att man ska kunna stå och gå under den.

  I vilka färgar finns skärmarna?

  Har du blivit nyfiken om en ljuskrona med textilskärmar även finns i din favoritfärg? Titta på vår hemsida och använd filtret ”färg”. Där kan du se hela vårt utbud av ljuskronor. Här finns allt från vitt och svart till krom, aluminium och brons, till och med rött, rosa och blått

  ljuskronor med skarm
  ljuskronor med skarm

  Finns det ljuskronor med textilskärmar med LED-retrofits?

  Har det blivit dags för dig att satsa på lysdioder? Det är vi glada för att höra, eftersom den moderna LED-tekniken har många fördelar. Har du inte lust att slänga din gamla ljuskrona med skärmar kan du bara förse den med nya LED-ljuskällor. Dessa finns att köpa med alla vanliga socklar som också glödlampor m.m. har. Därför kallas de retrofit-ljuskällorSocklarna passar i den gamla ljuskronans fattningar, så att den enkelt kan uppgraderas med lysdioder. Frågor på det? Prata med vår kundtjänst. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

  Finns det dimbara ljuskronor med skärmar?

  Självklart kan en ljuskrona med skärmar dimras! Textilskärmar står ändå för trevligt ljus som blir ännu trevligare när det också kan dimras. I produktdetaljerna kan du se om just din favoritmodell är dimbar.

  Har du en hel lista med frågor om ljuskronor? Ring oss på 08-44 685 068 eller använd kontaktformuläret – vi lovar att svara så snabbt som möjligt.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.