Mysiga läslampor

Gör läshörnan till favoritplatsen

En uplight-golvlampa med läslampa är långt ifrån det enda sättet att utforma den mysiga hörnan till en plats för läsning och internetsurfing. Det finns många möjligheter att ge ljus till läshörnet och området kring soffan. Golv-, bords-, pendel- och vägglampor i trendiga utformningar- gör favoritplatsen för avkoppling till ett blickfång med kreativ interiör.

It-piece
Golvlampa

Med en stol eller en soffa plus en golvlampa, sedan är det trevliga läshörnet nästa helt perfekt. För en ordentlig portion mys får det naturligtvis inte fattas filtar, kuddar och ett varmvitt, dimbart ljus. För att inte tala om surfplattan eller favoritboken.

Köp golvlampor

Klassiker
Bordslampa

Man placerar en trevlig matta i rummet, sätter en fotölj på den och ett litet bord vid sidan av och pryd bordet med en filigran bordslampa. Nu kan man dyka ned i deckarvärlden med sin bok och läsa i ett trevligt varmvitt ljus.

Köp bordslampor

Light up
the wall

När ljuset tar sig in diagonalt bakifrån så finns det inget som kommer i vägen från att bläddra i tidningarna. Med vägglampor kan man inte bara skapa en behaglig ljusstämning, utan även en fantastisk optik. För när ovanligt utformade ljusobjekt står i ögonhöjd är uppmärksamheten garanterad.

Köp vägglampor

Indirekt
ljus

Uplights är lampor som belyser området ovanför dem, och detta skapar ett indirekt ljus som är tilltalande för ögonen. Lyckligtvis är tiden där dessa lampor såg exakt likadana ut förbi, och nu kan du hitta uplights som passar perfekt din smak och för just din läshörna.

Se våra uplights

Mysigt ljus
från ovan

Pendellampor hör också till läshörnet. De är inte bara snygga att titta på - de ger också bra läsljus, precis där du sitter och läser. Om du har det trångt med utrymme har du en annan anledning att välja en pendellampa. Då får du all den mysiga atmosfären du kan önska dig - utan att offra en tom golvyta.

Köp pendellampor

Läsljus
på kvällen

Gillar du att avsluta dagen med sängläsning? Då bör du överväga en sänglampa. Det kommer både att kunna ge lästiden bra med ljus utan bländning och skapa en riktig känsla av bra atmosfär i sovrummet. Välj mellan den pålitliga sänglampan eller en modernare vägglampa som är mycket praktisk.

Köp nattbordslampor

FAQ: Vanliga frågor om läslampor för läskroken

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.