Artemide Ripple LED-hänglampa styrbar app Ø 50 cm

1060637X
Artemide Ripple LED-hänglampa styrbar app Ø 50 cm
14 899,00 kr
Inklusive moms, Fri frakt inom Sverige.

Leveranstid: 4-5 veckor

 • Fri frakt
 • 30 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna
Dela:

Kommersiella och beständiga behov? Större projekt?

Kontakt våra företagsrådgivare

Produktdetaljer

Artemide

Artemide Ripple LED-hänglampa styrbar via app

Artikelnummer 1060637X
Tillverkare ARTEMIDE

Produktbeskrivning

 • Premium kvalitet

Dimbar LED-pendellampa Ripple i ringform, styrbar via Artemide-appen


LED-pendellampan Ripple är utformad i en ringform och består av värmeledande plast. Tack vare sin diskreta design och tydliga form ger lampan varje miljö det där lilla extra. Den hängande lampan avger sitt varmvita ljus fokuserat mot golvet och kan användas på kontor, i konferensrum eller i evenemangshallar. Men den gör sig också bra i den privata sfären, till exempel i köket, i arbetsrummet eller för att belysa vardagsrummet eller matbordet.

Ripple fungerar utmärkt som enskild armatur, men det är också möjligt att kombinera den med andra pendelarmaturer i serien och skapa ovanliga former i taket om större rum ska belysas. Lampan är utformad för att vara kompatibel med den kostnadsfria Artemide-appen (iOS och Android) och kan manövreras via Bluetooth. Den gör det möjligt att tända och släcka armaturen samt att dimma den. Det är också möjligt att använda förkonfigurerade scenarier för ljusstyrning, anpassa dem eller skapa nya.

LED-pendellampan är ett projekt av belysningstillverkaren Artemide och Bjarke Ingels Group (BIG). Den kännetecknas av en elegant, tidlös design och övertygar med sin moderna belysningsteknik som kan styras via en app. Detta gör det möjligt att anpassa ljusets ljusstyrka till de personliga behoven. Med sina förlängningsmöjligheter erbjuder den också flexibla användningsmöjligheter för en mängd olika utrymmen. Användningen av högkvalitativa och effektiva material kompletterar detta attraktiva projekt av Artemide och BIG.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

08-44 685 068 Produktfrågor
Våra rekommendationer

  Frågor & svar (0)

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura