Takspotlights

Våra rekommendationer från denna kategori

  Takspotlights

  takspotlights

  Sätt ditt hem i rampljuset

  Varje rum i ditt hem är unikt och förtjänar en belysning som lyfter fram dess bästa egenskaper. Så oavsett om du är ute efter en lugnande stämningsbelysning i vardagsrummet, vill försköna din favorittavla eller din samling kinesiskt porslin, eller helt enkelt behöver en effektiv arbetsbelysning när du lagar mat, så kommer våra LED-takspotlights sätta ditt rum i rampljuset.

  Vilka sorters utanpåliggande spotlights finns det?

  Oavsett om du är ute efter fasta spotlights eller behöver justerbara taklampor för att belysa specifika punkter i ditt hem, har vi spotlights i en rad olika skepnader och färger som passar i både moderna och traditionella rum.

  Varför är LED idealt för takspotlights?

  Under en längre tid var halogenlampor det självklara valet för takspotlights. Men det var innan LED tog världen med storm.

  I dag har LED blivit den helt klart överlägsna belysningstekniken.

  Varför?

  För en rad goda anledningar.

  LED-spotlights är inte bara energisnåla, de håller också mycket längre än traditionella ljuskällor. De ger dessutom ett behagligt ljus och kan spara upp till 60 % ström, vilket du snabbt kommer märka på dina elräkningar.

  takspotlights
  takspotlights
  takspotlights

  Hur placerar jag spotlights korrekt?

  Hela vitsen med spotlights är att kunna fokusera ljuset på det du vill lyfta fram.

  Har du en favorittavla som hänger i halvdunkel?

  Inga problem, det är bara att ställa in lampans riktning tills din Bruno Liljefors-kopia (eller original) blir höjdpunkten i ditt vardagsrum.

  Men det är inte allt.

  Utanpåliggande spotlights lämpar sig också utmärkt för att belysa trånga utrymmen som i skåp, bokhyllor och garderober. Och vill du lysa upp ett helt rum är det bara att vrida dina spotlights till en vid vinkel så kommer varje hörn lysas upp.

  Behövs det en nätadapter för mina takspotlights?

  Spänningen för en spotlight i tak är i regel 230 volt, samma som för en vanlig lampa. På våra produktsidor hittar du alla produktspecifikationer.

  Vanligtvis står det något i stilen: ”Drivs med: 230 V”

  Behövs det en nätadapter kommer även detta att specificeras i produktbeskrivningen.

  Är alla takspotlights vrid- eller vinklingsbara?

  Vanligtvis, ja. Men vissa modeller är fasta.

  Läs produktbeskrivningen innan du köper din lampa för att vara säker.

  takspotlights

  Vill du lära dig mer om våra takspotlights? Har du frågor om taklampor och belysning i allmänhet? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring oss på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.