Stjärnhimmel lampa

Våra rekommendationer från denna kategori

  Stjärnhimmel lampa

  Synonymt med lätt romantik

  Hur fungerar och verkar stjärnhimmel?

  Stjärnhimmel är en drömmande, vacker belysning för sovrum, barnrum eller till och med avkopplingshörn i vardagsrummet . Denna romantiska tolkning av natthimlen kan du också hitta i lyxiga hotellrum.

  Den unika effekten uppnås genom många små ljuspunkter, inte några få stora ljusfläckar. Förutom antalet ljuspunkter är fördelningen av dem också viktig. Ljuspunkterna måste se ut att vara ordnade lika slumpmässigt som stjärnorna på natthimlen de imiterar.

  Denna stjärnhimmel lampa finns som ett enskilt DIY-projekt eller som en bekväm komplett lösning.

  Taklampa Paul Neuhaus Nightsky LED stjärnhimmel
  Krom inbyggnadsspot Punto Lumit

  Hur monteras denna klassiska stjärnhimmel?

  De vanliga stjärnhimmel-ljuslösningarna består av enskilda infällda spots, som är monterade i ett undertak och försörjs med ström via en eller flera gemensamma strömförsörjningsenheter.

  Installationen av denna stjärnhimmel lampa kräver en viss ansträngning, men resultatet blir helt individuellt och det är möjligt att lägga till spots med färgförändring och därmed skapa en varierad, färgglad stjärnhimmel.

  Finns det prefabricerade stjärnhimmel nattlampor som inte kräver något monteringsarbete?

  En bekväm stjärnhimmel ljuslösning är stjärnhimmel-paneler. De har inga enskilda spots, men istället har en aluminiumplatta med förstansade hål placerats på en lysande LED-panel.

  Dessa runda, rektangulära eller fyrkantiga kompletta lösningar installeras som en vanlig taklampa, de är ofta dimbara och försedda med färgtemperaturförändring. Specialmodeller kan till och med utökas i form av moduler: där undermoduler ansluts till en huvudpanel för att expandera din stjärnhimmel nattlampa.

  Taklampa Paul Neuhaus Universe LED stjärnhimmel

  Behöver du professionell rådgivning för att skapa din egen stjärnhimmel? Eller har du någon annan fråga om ljus och belysning? Då hjälper vår kundtjänst gärna till: till kontaktformuläret.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.