Paulmann URail

Våra rekommendationer från denna kategori

  Skensystemet Paulmann URail

  urail spot led svart kan dimras

  På den ljusa sidan av rälsen

  Du vet säkert hur svårt det är att hitta rätt belysning om du har ett rum med komplexa vinklar. Men tack vare skensystemet Paulmann URail spelar det ingen roll om du har ett L-, U- eller T-format rum, du kommer alltid hitta en bra lösning.

  Vad är Paulmann URail?

  Paulmann URail är ett skensystem på 230 volt som tilldelats Red Dot Design-priset. Det ansluter direkt till din huvudström och behöver ingen transformator.

  URail kan hantera upp till 1000 watt och med skensystemets flexibilitet kan du lysa upp i stort sett varje del av rummet. Du kan till och med bygga ut systemet samt anpassa det till tak med en lutning på upp till 45 grader.

  Behöver jag planera någonting innan installationen av URail?

  Ja!

  Innan installationen behöver du planera var du ska sätta URail-systemet i rummet.

  För det första måste du ta hänsyn till var strömförsörjningen finns i rummet. Det enklaste är alltid att starta skensystemet vid strömuttaget. Skensystemet kan dock placeras upp till 50 cm från strömuttaget med hjälp av tillbehör och ledningar.

  Du kan även förlänga skensystemet med extra skenor på 10, 50, 100 eller 200 cm. Och behöver du ännu längre skenor kan du koppla ihop flera skenor med kopplingar.

  Beroende på dina behov kan du använda följande kopplingar:

  spot urail krom matt
  • L-koppling för 90 graders vinklar
  • Flex-kopplingar för varierande vinklar
  • T- och X-kopplingar för överlappande skenor

  Paulmann URail inkluderar dessutom högkvalitativa spotlights, hänglampor, LED-paneler och flera dekorativa belysningsalternativ.

  urail vit

  Slutförsöjning

  urail vit

  Kopplingsdon

  urail krom matt

  Flexkoppling

  urail spot led svart

  Hur installeras URail?

  Börja med att koppla försörjningsdosan till strömuttaget. Det bästa är att exakt markera var du vill ha skensystemet på taket innan du monterar skenorna. Om skenorna inte kan monteras direkt på taket kan du använda en list emellan.

  När skensystemet är på plats är det bara att koppla in din belysning.

  OBS: All fast elinstallation måste utföras av en certifierad elektriker, rådgör alltid med en fackman innan du påbörjar elarbete.

  Vi rekommenderar att alltid ta hjälp av ett proffs för säkerhets skull.

  Vill du lära dig mer om skensystemet Paulmann URail? Har du andra frågor gällande skensystem? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.