FLOS Caule Floor 1 utomhus golvlampa antracit

3510880X
FLOS Caule Floor 1 utomhus golvlampa antracit
12 581,00 kr
Inklusive moms, Fri frakt inom Sverige.

Leveranstid: 6-7 veckor

 • Fri frakt
 • 30 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna
Dela:

Kommersiella och beständiga behov? Större projekt?

Kontakt våra företagsrådgivare

Produktdetaljer

FLOS

FLOS Caule Floor 1 utomhus golvlampa 2 700 K

Artikelnummer 3510880X
Varumärke FLOS

Produktbeskrivning

 • Premium kvalitet

Dimbar LED-golvlampa för utomhusbruk Caule Floor 1 med böjda linjer


Den här golvlampan för utomhusbruk skapar en känsla av lätthet och ren minimalism med medvetet placerade detaljer. Den stora, runda basen som utgör foten möjliggör flexibel placering, inte minst på grund av den långa matarkabeln. Basen och den utskjutande stammen är tillverkade av robust, väderbeständigt rostfritt stål. Stammen är mjuk och flexibel. Den slanka skärmen är tillverkad av aluminium och kompletteras harmoniskt av en kupa av slipat glas.

Den infällda ljuskällan och de speciella linser som används ger en hög visuell komfort. Det finns alltså ingen bländning, utan ljuset avges punktligt och direkt nedåt. Ljuset kan dämpas och slås på och av med hjälp av en dimmer på kabeln, som är belyst på undersidan. På så sätt kan golvlampan användas utan ansträngning när som helst och anpassas optimalt till ljusförhållandena och behoven.

De högkvalitativa materialen, ytbehandlingen och skyddsklassen IP66 gör att Caule Floor är idealisk för utomhusbruk. Den kan användas som belysning i entréer eller som gångbelysning och ger ett elegant och modernt intryck som förstärker utomhusområdet.

Designern av denna armaturserie - Patricia Urquiola - säger själv om armaturen att den kännetecknas av enkla och diskreta linjer och ändå har en stark identitet. Den ska påminna om en blommas struktur, vilket är anledningen till att stjälken har utformats för att vara flexibel och smal. Patricia Urquiola bor i Milano och har studerat arkitektur.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

08-44 685 068 Produktfrågor
Våra rekommendationer

  Frågor & svar (0)

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura