Monteringsklara vajersystem

Monteringsklara linsystem

Snygg belysningslösning för komplexa arkitekturer

linsystem

När är ett linsystem ett alternativ?

Linsystem gör det möjligt att belysa rum med bara ett tak- och vägguttag med flera ljuskällor på olika, fritt valda punkter. Exempel är ett kök med en angränsande matplats, en lång hall eller ett stort vardagsrum med flera sitt- eller liggplatser.

Användningen av linsystem är också möjlig i arkitektoniskt svåra eller komplexa rum, till exempel med sluttande tak eller många vinklar och hörn.

Utöver detta är linsystem en optiskt och tekniskt modern belysningsmetod.

Finns det monteringsklara kabelsystem med LED-lampor?

De flesta kabelsystem är idag beroende av LED-teknik. Antingen i form av lampor med permanent installerade LED-kort - ofta i samband med en minimalistisk design - eller med standarduttag. När det gäller sockelvarianter ingår ibland passande LED-lampor vid leveransen, t.ex. LED-lampor medGU5.3 / MR16-bas för ett spotbaserat system.

LED-tekniken är energieffektiv, vilket sparar el och kostnader, och har en lång livslängd. Som ett resultat kräver linsystem i allmänhet mindre underhåll.

Observera att LED-baserade linsystem inte alltid kan dimmas. Produktinformationen för respektive system ger information om dimbarheten.

linsystem
linsystem

Vad är fördelen med ett monteringsklart linsystem?

Färdiga linsystem har en fast längd och ett fast antal lampor. Båda är helt sammanställda i ett paket och kan installeras omedelbart. Du behöver därmed inte planera eller köpa tillbehör.

Inriktningen och placeringen av lamporna längs hela linans längd ger gott om utrymme för flexibel användning: Din egen rumssituation beaktas så mycket som möjligt.

Vill du ta reda på mer om monteringsklara linsystem, deras dimbarhet eller liknande ljusmetoder? Eller har du någon annan fråga om ljus och belysning? Ring gärna vår professionella kundtjänst på 08-44 685 068 eller kontakta oss via kontaktformuläret.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.