Endast

Extra rabatt: 10 % från 1099 kr | 13 % från 1799 kr - på nästan allt

Mer än 15.000 produkter - upp till -60 %

Möbelinbyggnads-lampor

Filtrera och sortera
Filtrera och sortera 0
Sortering Bästsäljare
Form
Färg
Rörelsedetektor
LED
Med strömbrytare
Pris
Använd
Varumärke
Kapslingsklass
Ljustemperatur (Urval)
Rum
Inklusive ljuskälla
Material
LED fastmonterat
Skyddsklass
Fjärrkontroll
Batteridriven
Inbyggnadsdiameter (i cm)
Använd
Höjd (i cm)
Använd
Inbyggnadsdjup (i cm)
Använd
Längd (i cm)
Använd
Watt
Använd
83 produkter
Filter
410,75 kr
304,75 kr
1 389,00 kr
Rek. pris - 7%
Rek. pris 1 495,92 kr
Det rekommenderade försäljningspriset är tillverkarens rekommenderade försäljningspris för produkten.
439,90 kr
552,52 kr
439,90 kr
1 951,72 kr
410,75 kr
552,52 kr
429,30 kr
410,75 kr
2 505,57 kr
1 219,00 kr
655,87 kr
1 762,25 kr
1 261,40 kr

Visst kan du få ljus i skåpet med möbelinbyggnadslampor

Att äntligen hitta strumpan som försvann för länge sedan – vilken känsla! Och visst kommer du att ha den känslan lite oftare med möbelinbyggnadslampor. Seriöst: möbelinbyggnadslampor belyser garderober, köksskåp, bokhyllor, byråer och vitriner och allt på ett ganska diskret sätt, utan att ta för mycket plats. Möbelinbyggnadslampor är nämligen inte ute efter trendig design och uppmärksamhet, sörjer för utmärkt belysning på ett enkelt och diskret sätt.

Estetiken är ändå en stor del av vad som utmärker möbelinbyggndaslampor. Dessa små lampor som nästan smälter in i träet framhäver nämligen vitrinen på ett fantastiskt sätt så att LP- eller DVD-samlingen verkligen kommer till sin rätt. Varje utställning behöver nämligen rätt belysning – inte bara i gallerier.

Mobelbelysning
Mobelbelysning

Hur monteras möbelinbyggnadslampor?

Det finns olika möjligheter och ingen av dessa är speciellt avancerad:

  • Du monterar bara en plastring på en slät yta och sätter lampan i denna. Fördelen med detta är att du inte behöver borra några hål i möbeln. Nackdelen är att allt sticker 1–2 cm ut.

  • Du använder en monteringsfjäder. Då måste du dock borra ett blindhål i vilket lampan med fjädern kan monteras. Fjädern viks sedan ned så att du har ca 5 cm mindre plats åt höger och vänster. Tyvärr är den också synlig.

  • Du borrar ett blindhål i vilket lampan fästes av sig själv. På så sätt har du en jämn yta och inget annat än lampan är synligt. Detta är t.ex. perfekt för hyllor och vitrinskåp.

  • Är lampan avlång borde hålet så klart anpassas efter detta. Måtten för frässpåret hittar du i produktdetaljerna.

Om du tycker att allt detta låter för avancerat kan du alltid prata med vår kundtjänst. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Mobelbelysning
Mobelbelysning
Mobelbelysning

Är möbelinbyggnadslampor tunna?

Om du monterar lampan i ett blindhål som du har borrat, har hela ytan samma höjd, men självaste lampan är också rätt tunn. Målet är ju trots allt att inte ändra på möbelns utseende.

Hur stor ska hålet för inbyggnad vara?

Det beror helt på möbelinbyggnadslampans diameter. I monteringsanvisningen som följer med lampan hittar du all nödvändig information om hur stort blindhålet ska vara. Om det låter för avancerat kan vår kundtjänst hjälpa dig. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Vilka ljuskällor är lämpliga för möbelinbyggnadslampan?

  • Lysdioder
    I de flesta möbelinbyggnadslamporna är LED-tekniken redan integrerad och LED-lampor är alltid det rätta valet. De är helt enkelt perfekta ljuskällor. Jämfört med halogenlampor sparar du 60 % energi och jämfört med glödlampor hela 90 %. Detta är bara ett exempel. Samtliga fördelar hittar du i vår infografik.

  • Halogenlampor
    Lysdioden är här för att stanna. Halogenlampor tillhör det förflutna. Visst finns det fortfarande möbelinbyggnadslampor med halogenlampor, men det är inte många. Vårt tips: gör slut med halogenlampan och välkomna lysdioden.

Finns det möbelinbyggnadslampor som är dimbara?

Om de markeras som sådana, ja. Det är viktigt att kontrollera detta. Står det inte någonstans, så kan lampan inte dimras.

Finns det möbelinbyggnadslampor i set?

Självklart. Oftast säljs de i 3-pack då man sällan har behov för bara en möbelinbyggnadslampa. Även om du beställer en lampa som inte finns som set, beställer du knappast bara en. Det finns alltså ingenting som talar emot ett praktiskt set.

Finns det möbelinbyggnadslampor med sensor?

Om du vill att ljuset i garderoben, köksskåpet eller vitrinen ska tändas när du har behov för det borde du titta lite närmare på en möbelinbyggnadslampa med sensor. I produktdetaljerna ser du om lampan har en sådan eller så kontaktar du vår kundtjänst angående detta. Telefonnumret och länken till kontaktformuläret hittar du nedan.

Finns det svängbara möbelinbyggnadslampor?

Tycker du att till och med garderobens mörkaste hörn ska belysas eller vill du framhäva din favoritsouvenir i vitrinen? Sväng bara din möbelinbyggnadslampa så att du blir nöjd. I produktbeskrivningen på hemsidan hittar du mer information om vilka modeller som kan svängas respektive justeras.

Har du flera frågor kring praktiska möbelinbyggnadslampor? Ring vår rådgivning på eller skriv till oss i kontaktformuläret – vi lovar att vi kommer att svara!

Visa mer Visa mindre

De överstrukna priserna motsvarar tillverkarens rekommenderade försäljningspris.
Alla priser är inkl. 25 % moms fraktkostnader tillkommer.

© 2024 Lampenwelt GmbH