Moderna bordslampor

Våra rekommendationer från denna kategori

  Moderna bordslampor

  Tidlös design för dagens inredning

  En modern bordslampa gör så mycket mer än att bara lysa upp ditt rum. Den ger en tidlös känsla i hela hemmet tack vare sin minimalistiska design och avancerade LED-teknik.

  Men det är inte allt.

  Med en uppsjö av smarta funktioner som USB-portar, trådlösa laddningsytor för mobiler och oändliga ljus-, färg- och dimmerfunktioner, kommer du aldrig vilja gå tillbaka till en traditionell bordslampa igen.

  Är du redo att framtidssäkra ditt hem?

  moderne bordlampe nordisk stil

  Vilka egenskaper har en modern bordslampa?

  Moderna bordslampor ska inte bara vara stilrena, de ska också se tidlösa ut.

  Bästa sättet att göra det på?

  • Strama linjer
  • Minimalistisk design i trä, metall eller krom
  • En grundläggande färgpalett som består av vitt, grått, svart eller silver.

  Dessa beprövade ”riktlinjer” ger inte bara en modern look, de säkerställer ett fräscht utseende för flera årtionden framöver.

  Det förklarar också varför så många äldre lampmodeller fortfarande är så populära i dag – som bordslampan Birdy som skapades 1952!

  Vilka funktioner kan en modern bordslampa ha?

  Moderna bordslampor har utvecklats med sin tid, vilket innebär att du även bör tänka på vilka extra funktioner du vill ha när du ska välja ut din bordslampa!

  Om du trodde att allt du behövde var något som  kunde kämpa mot de mörka vinterdagarna, får du nog tänka om. Våra lampor kommer med en rad olika smarta funktioner, inklusive:

  • USB-portar för mobilladdare
  • Trådlös laddare
  • Reglering av färgtemperatur
  • Färgbyte som anpassar sig efter omgivningens ljusstyrka och ditt humör.
  • Dimmer- och touchfunktion

  Med vårt utbud smarta funktioner kommer du definitivt hitta en belysning som passar ditt humör och ditt hem, året runt.

  moderne bordlampe touch
  moderne bordlampe

  Vilken glödlampa är bäst för moderna bordslampor?

  Moderna bordslampor behöver avancerad teknik, vilket är anledningen till att de flesta använder inbyggda LED-lampor eller LED-glödlampor. Med inbyggda LED-lampor kan man skapa de mest futuristiska designerna – och det görs det också som du kan se.

  LED-tekniken är också väldigt miljövänlig och kan spara upp till 90 % energi jämfört med vanliga glödlampor, och de kan hålla upp till 25 gånger längre.

  Hur många lumen behöver en bordslampa?

  Vilken lumen som behövs för en lampa beror helt och hållet på vad den ska användas till.

  Ska den exempelvis användas som läslampa räcker det gott med 300-400 lumen. För skrivbordslampor rekommenderas däremot ett ljusflöde på omkring 1000 lumen för att täcka hela arbetsytan.

  Om du är osäker på vad lumenvärdet motsvarar i watt, så är svaret att ljusstyrkan inte längre mäts i watt. Lumen är ett värde som indikerar ljusflödet på en ljuskälla, inte effekten eller hur många watt den förbrukar.

  moderne bordlampe

  Vill du lära dig mer om moderna bordslampor? Eller har du andra frågor gällande skrivbordslampor, bordslampor eller belysning? Då är du mer än välkommen att kontakta oss så kommer en av våra experter svara på dina frågor. Ring oss idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss här nedan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.