LED-stearinljus

Lys upp tillvaron med LED-stearinljus

Under de mörka vintermånaderna – särskilt runt jul – är det många som tycker det är mysigt att skapa stämning med levande ljus. Allt fler har dock börjat upptäcka de många fördelarna med LED-lampor i äkta stearin. Dessa finns i en rad olika varianter och ger samma vackra och stämningsskapande sken som levande ljus i vax eller stearin – både inom- och utomhus.

Oavsett hur trivsamt det kan kännas, kan överdriven användning av levande ljus ge dålig inomhusluft i en grad som motsvarar måttlig rökning inomhus. Varje gång du blåser ut ett värmeljus frigörs 350 000 sotpartiklar. Detta är lika mycket som från en cigarett och kan vara skadligt, framförallt för astmatiker och små barn. Med batteridrivna LED-stearinljus slipper du oroa dig för det, vilket är en av de många fördelarna med stearinljus med LED.

Tänd ett ljus

Våra LED-stearinljus finns i en rad olika former och utföranden och kan både pryda middagsbordet och placeras i grupp på farstutrappan för att välkomna dina gäster. Med allt från små värmeljus och långa stearinljus till glaslyktor och stora blockljus får du en vacker ljussättning för alla tillfällen! Vill du göra upplevelsen ännu mer realistisk har vi även LED-stearinljus med en elegant ”fladdrande låga”-effekt.

Ett säkrare val

Vintermörker och jul bidrar till att göra december och januari till månader då brandrisken är extra hög. Men eftersom ett stearinljus med LED-lampa inte har någon brinnande låga och alstrar minimalt med värme, slipper du vara rädd att gardinen ska fatta eld eller att lekande barn råkar välta ljuset. Du behöver inte heller oroa dig för att du glömt att blåsa ut ljusen innan du gått och lagt dig. Många av LED-stearinljusen har nämligen en praktisk timer som automatiskt tänder och släcker ljuset samma tid varje dag. Detta bidrar även till att skrämma bort inbrottstjuvar om du ska resa bort. För vem skulle väl åka på semester med ett ”levande ljus” stående i fönstret?

Stearinljus med LED passar perfekt för dig som gillar att tända ljus och skapa en trivsam stämning, men som uppskattar en brandsäkrare och mer miljövänlig lösning. Titta igenom vårt sortiment för att hitta de LED-stearinljus du tycker är finast!

LED-stearinljus i betong-look

Fördelar:

  • Lika fina inne som ute: Våra naturtrogna LED-stearinljus är lika fina på fönsterbrädan som ute på farstutrappan – perfekt för att hälsa gästerna välkomna.
  • Enkelt: Med batteridrivna LED-stearinljus kan du enkelt skapa stämning både till både vardags och fest. Många av modellerna levereras med en fjärrkontroll som du kan använda för att ”tända” och ”släcka” ljuset med en knapptryckning.
  • Energisnåla lampor: De brandsäkra och energisnåla LED-lamporna alstrar mycket lite värme och håller länge.
  • Ekonomiska: Eftersom du slipper köpa nya värmeljus eller blockljus stup i kvarten, lönar sig batteridrivna LED-stearinljus i längden.
  • Miljövänliga: Med LED-stearinljus slipper du oroa dig för stearinstänk och skadliga sotpartiklar. För en trivsam och trygg belysning hemma.
  • Något för alla smaker: Hos oss hittar du ett brett urval av stearinljus med LED-lampor för alla tänkbara tillfällen. Givetvis har vi klassiska smala ljus i vit färg men du kan välja mellan flera färger, storlekar, utföranden, former och modeller för att hitta dina favoriter!

Kilder
Folkehelseinstituttet – https://www.fhi.no/ml/miljo/inneklima/generelt-og-boliger/stearinlys-inneklima-helseplager/
Brandskyddsföreningen – https://www.brandskyddsforeningen.se/


  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.