Back to the woods

Ljusdesign inspirerat av naturen

Slipad, lackerad, polerad eller precis som naturen skapade den: Trä är så mångfacetterat att det kan användas för att skapa ett oändligt antal lampor med många olika utseenden. Det finns något för alla smaker, från glada ljusa trälampor till rustika lampor av massiva grenar, trälampor i materialblandning med textilier eller pendellampor av fina trälameller.


Light & natural


Armaturer i eller med inslag av trä ger ljus och glädje i inredningen. Från design med korg till lampor i kombination med papper: du hittar allt - helst med varmvitt ljus för att göra det extra mysigt inomhus!

Shoppa nu

Skapat av naturen


Träbalkar som naturen skapat eller till och med format utgör scenen för en hel svärm av lamphållare som lindar sig löst runt dem med sina kablar. Ren och enkel, med vackra glödlampor är det lika roligt som med bur- eller betongskärmar.

Shoppa nu

Materialblandning i trä & textil


Det här är riktiga Skandi-favoriter: När trä bildar en symbios med tyg- eller papperskuggor är hyggelige Gemütlichkeit det som gäller. Eftersom skuggorna ger ljuset en behagligt mjuk och varm effekt.

Shoppa nu

Elegant lätthet


Armaturer med trälameller är snygga blickfång som passar vackert in i individuella interiörer. Tack vare den filigranartade placeringen skapar träslåarna ett livligt ljus och en vänlig atmosfär.

Shoppa nu

Unika lampor med rötter i naturen


Trä, som är rent och utan komplicerad bearbetning, är perfekt för belysningsidéer med individuell karaktär. Naturligt odlade grenar, slående drivved eller begagnade träpålar från pilen blir stilfulla blickfångare.

Shoppa nu
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.