Minimalism - less is more

Lampor reducerade till det väsentliga

Minimalism. Idén att skapa en avkopplande motpol till en hektisk vardag - i ditt hem. I den minimalistiska inredningen koncentrerar vi oss på det väsentliga. Rummen har så mycket fritt utrymme som möjligt för att du ska kunna slappna av lättare. Tanken är att sinnet lättare kan slappna av när det finns få distraktioner. Möblerna har tydliga, rena linjer. "Formen följer funktionen", precis som grundtanken i Bauhaus-stilen var. Även belysningen följer samma grundidé.


Rent formspråk

Vad kännetecknar minimalistiska lampor?

En uppgift som verkligen får en ljusdesigner att tänka är följande: skapa något unikt av enkla grundformer. Detta kan uppnås genom att använda geometriska former som cirklar, kvadrater och trianglar på nya sätt - om och om igen. Designen förfinas genom att använda omisskännliga färger eller material på ett nytt och spännande sätt.

Shoppa stilen här

Obegränsad purist

Full frihet i designen tack vare LED-teknik

Tack vare den kompakta LED-tekniken finns det nästan inga gränser för vilka former och uttryck en lampa kan ha. Mycket tunna armaturer och smala ramar kan ge ljus utan glödlampor som vi känner till dem. Det här är lampor som det inte var möjligt att tillverka "igår". Det är också därför som alla minimalistiska lampor ser lite futuristiska ut.

Shoppa stilen här

Lampdesign som inte bleknar

Tidlösa minimalistiska klassiker

Aldrig tidigare har så många inrednings- och möbeldesigners varit så entusiastiska över denna uppmätta inredningsstil. Men det betyder inte att du inte har sett sådana produkter tidigare. Särskilt när det gäller lampor har funktionella och estetiska produkter utformats under en längre tid. Dessa tidlösa klassiker kommer förmodligen tillbaka till livet idag. Delvis med äkthetscertifikat som visar att det är en nylanserad version av originalet. Eller som en exklusiv upplaga i begränsad upplaga, ofta försilvrad eller förgylld.

Shoppa stilen här

Minimalistisk och lyxig

Motsatser kombineras

Glamour och minimalism utesluter inte varandra. Tvärtom - dessa till synes motsatser kan förenas i vad som kan kallas en puristisk-luxe-chic komposition. Minimalistisk design med ädla material, eleganta kombinationer av guld och svart samt glaselement av högsta kvalitet och eleganta linjer ger tonen här.

Shoppa stilen här
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.