Lampa i kulform

Mer än bara rund!

I trädgården som cool dekorlampa eller som atmosfärisk lampa inom de egna fyra väggarna. Lampor i kulform ger ett bra ljus och är mycket moderna och kommer i flera olika varianter: i glas, papper eller metall. Med dekoration eller enkla. För dammen, rabatten, matsalen och sovrummet.

Trendiga lampor i kulform.


I vardagsrummet drar lampor i kulform åt sig blickar som pendellampor. För sovrum, vardagsrum och matrum, agerar de som en ljus- och designhöjdpunkt. Klot-formen kombineras perfekt med filigrana stativ av smakfullt blanka metallelement - en harmonisk höjdpunkt för den moderna minimalistiska trenden.

~ Elegant och trevlig! ~

Fler hänglampor

Köp lampor i kulform

Lampor i kulform på vägg och tak: stilfullt, originellt och mångfasetterat


Höjden i siktfältet gör att kulor på väggen blir ett verkligt designelement. Oavsett om det är en genomskinlig glaskula, som verkar sväva vid ett gyllene metallrör, med speciella dekorationer eller coolt i vitt och silver.

Fler vägglampor

Även i taket ger kullampor något speciellt: Klassisk som ett elegant opalglas, trendig i bladoptik eller även i trendig guldton eller metallnät. Här kan lamporna sättas upp i grupper och riktas in individuellt.

Fler taklampor

Köp vägglampor
Köp taklampor

Små lampor, stor effekt:
Bordslampor i form av kulor


Ett elegant blickfång på sidbordet, i hyllan eller på kaffebordet som ger en magisk effekt, detta är inget problem med en bordslampa i form av en kula. Den klassiska opalglaskulan kommer i de mest olika utformningar - enkla och eleganta, med fina metalldekorationer eller även med vacker träfot. Kulan erbjuder många kombinationsmöjligheter med de senaste trenderna.

~ Häftigt statement ~

Fler bordslampor

Köp bordslampor

Trendiga, runda höjdpunkter för utomhusområdet


Lampa i kulform finns som gång- och vägglampor för husfasaden och trädgårdsstigen. Men dess största framträdande gör den som trendig dekorationsbelysning. På gräset, blomrabatten, på terrassen - eller till och med i trädgårdsdammen! Finns även i smart med färgväxlingsfunktion, styrbar med Smartphone-app eller fjärrkontroll.

~ Stor mångfald i trädgården ~

Fler utomhuslampor

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.