Fönsterlampa

Pendellampa med stickkontakt

Pendellampor med stickkontakt är ett utmärkt sätt att tillsätta ljus och stämning i olika typer av rum. Det är bara att koppla in, tända, luta dig tillbaka och njuta av atmosfären.

Var kan jag använda en pendellampa med stickkontakt?

Det enda en hänglampa med stickkontakt behöver är ett eluttag. Det krävs ingen fast elinstallation, så du slipper anlita en elektriker för att montera den. Pendellampor eller hänglampor med stickpropp är lätta att installera och perfekta att använda som fönsterbelysning eller över bord. De är den perfekta lösningen oavsett om du behöver stark allmän belysning eller bara öka mysfaktorn.

LED-pendellampa Sorry Giotto Ø 90cm
Design-pendellampa String Light 12m med stickkontakt
Graa E27-sockel med stickkontakt

Finns det taklampor med vanliga elsladdar?

Nästan alla lampmodeller kommer med en stickpropp. Sladdens klassiska vita färg passar till designen i de flesta rummen, men du kan också välja andra färger, som svart och guld, för att matcha din inredning.

Kopparfaergad E14-sockel Fade med stickkontakt
En enkel svart sladd med en guldfärgad sockel och en simpel men desto vackrare glödlampa införlivar mottot “less is more.”
EU-stickkontakt inklusive stroembrytare
Lampkablar är särskilt praktiska när de är utrustade med en strömbrytare som placeras på ett lättåtkomligt ställe. 

Hur monteras hänglampor med stickkontakt?

Lampans sladd kan enkelt lindas runt vilket stabilt fäste som helst. Det bästa är att fästa kabeln med en medföljande eller separat inköpt kabelhållare eller hänga den på en krok i väggen. Kabeln kan även fästas på plats med självhäftande kabelhållare eller spikklamrar, beroende på kabelns yta och vikt.

Sort Aim Small pendellampa med stickkontakt fraan FLOS
Lamphållaren medföljer alltid för alla hänglampor med stickkontakt.
Modern pendellampa Sky i koppar
Krokar, kabelklamrar, spikklamrar och dylikt säkerställer en stabil och diskret kabelfästning.

Vilken ljuskälla ska du använda med en pendellampa med stickkontakt?

Vissa hänglampor kommer med en inbyggd LED-ljuskälla, medan andra har vanliga E27- eller E14-socklar som passar de flesta ljuskällorna. På grund av deras livslängd och energieffektivitet rekommenderar vi alltid att du använder en LED-glödlampor.

Tov-pendellampa Mila med stickkontakt och stroembrytare
Hänglampor med stickkontakt brukar samma ljuskällor som vanliga lampor.
Guldfaergad E27-sockel med stickkontakt
Tänk på att vad du ska använda din pendellampa med stickkontakt till har stor betydelse för vilken ljuskälla du ska välja.

Vill du veta mer om pendellampor med stickkontakt? Har du andra frågor gällande ljuskällor och belysning i allmänhet? Då kan våra expertrådgivare hjälpa dig. Fyll bara i vårt kontaktformulär.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.