Design pendellampor

Våra rekommendationer från denna kategori

  Extravaganta höjdpunkter i rummet: designpendellampor

  Eftersom de oftast hänger mitt i rummet får de speciellt mycket uppmärksamhet – de står så att säga i rampljuset. Formgavs modellen också av en känd formgivare gör din pendel- eller hänglampa garanterat ett ännu större intryck hos dina gäster.

  Var passar en designhänglampa bäst?

  Ovanför matbordet kommer en designhänglampa verkligen till sin rätt. Men även vardags- och sovrum är perfekta platser för din lilla juvel. Den som bor i en pompös bostad kan också få hallen att glänsa i ljuset av en designpendellampa.   

  Vilka märken finns det?

  Det finns en mängd olika formgivare som har specialiserat sig på de snygga pendellamporna. Olika märken som Kare, Artemide och FLOS samarbetar med utvalda, kända formgivare, för att utveckla förstklassiga hänglampor. Titta under Märken för att få en överblick över alla märken och lite bakgrundsinformation. 

  I vilka material finns designhänglampor

  När det gäller valet av material har formgivarna oändliga möjligheter. Det finns allt från klassiska och allmänt populära material som rostfritt stål, glas, trä och kristall till extravaganta material som gåsfjädrar och läder. I slutändan är det din smak som bestämmer vad som passar bäst i ditt hem. Kan du inte bestämma dig? Vår kundtjänst finns där för att hjälpa dig – kontaktuppgifterna hittar du nedan. En sådan designpendellampa som är med och bestämmer rummets helhetsintryck ska trots allt väljas med omsorg. 

  design pendellampa
  design pendellampa

  Finns det några pris som en designpendellampa kan vinna?

  Det finns faktiskt en hel rad designhänglampor som har vunnit ett eller flera pris. Det mest betydelsefulla italienska designpriset är Compasso d’Oro. Den italienska lamptillverkaren Luceplan har faktiskt vunnit detta pris flera gånger. Men även priser som Red Dot Design Award och German Design Award är utmärkelser som man inte är blyg för att visa upp inom design- och lampvärlden. Lyckas en lampa att utställas i Museum of Modern Art (MoMA) i New York har den präglat designvärlden för evigt.

   

  Är du osäker på vilken designpendellampa du ska välja? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig. Ring till 08-44 685 068 eller använd kontaktformuläret.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.