Bordslampor i lantlig / rustik stil

Våra rekommendationer från denna kategori

  Bordslampor med lantlig charm – även i lägenheten mitt i staden en lysande höjdpunkt

  En lantlig inredning är mysig. Knarrande golv och rustika möbler är bara ett måste för stilen. Allt från tunga kistor till massiva bord och garderober i trä som har en historia att berätta och självklart också accessoarer i keramik, metall och satinerat glas. Denna mysiga kombo passar inte bara på landet, utan även i snygga lägenheter mitt i staden för att skapa en lantlig charm.

  Vad utmärker bordslampor i lantlig stil?

  Keramikskärmar, textilskärmar eller glasskärmar i satinerade, krämfärgade och alabasternyanser. Allt detta är typiskt för bordslampor i mysig lantlig stil. Dessa kombineras med lampfötter i metall, helst i smidesjärn som ser lika ädelt som rustikt ut. Lampfoten kan också vara tillverkad av trä eller keramik. Allt är tillåtet.

  bordslampor lantlig stil
  bordslampor lantlig stil

  Vilka användningsområden finns det för lantliga bordslampor?

  Frågan borde snarare vara var kan man inte använda dem. Bordslampor i lantlig stil är inte bara lämpliga i alla rum i hemmet, utan fungerar också som nattduksbordslampor. De fungerar även i korridoren på en vacker byrå. Helt enkelt överallt, där det finns ett mysigt vrå som behöver fyllas med hemtrevlig områdesbelysning för att framhävas bättre. Frågor på det? Ta tag i luren och fråga oss. Kontakta vår kundtjänst på kontaktuppgifterna nedan.

  Vilka färger dominerar den lantliga stilen?

  Vitt, beige, opal och krämfärg spelar en stor roll i den trendiga lantliga stilen. I kombination med trä- och metallfärger i brunt, brons och rost skapas spännande kombon som passar perfekt i lantliga hem. Med hjälp av filtret ”färg” kan du leta efter och välja din favoritfärg. På så sätt visas det bara resultat som du kommer att tycka om. 

  Vilka material står för den lantliga stilen?

  Här går inget utan trä. Även metall, keramik, textil och glas spelar en viktig roll. Andra typiska material för den lantliga stilen är sten och papper. Om du vill veta precis vilka material som är alternativ för en lantlig stil, kan du använda filtret ”material” på hemsidan. Där kan du välja vad du tycker mest om så att bara dessa visas. 

  bordslampor lantlig stil
  bordslampor lantlig stil
  bordslampor lantlig stil

  Använder sig lantliga bordslampor av lysdioder?

  När det gäller belysning borde lysdioder alltid spelar en stor roll. Kom ihåg detta, så kommer du att kunna njuta av alla de härliga fördelarna den moderna LED-tekniken har att erbjuda:

  • de sparar 90 % energi jämfört med glödlampor
  • de sparar 60 % energi jämfört med halogenlampor
  • de skonar plånboken och miljön 
  • de har en 50 gånger längre livslängd än glödlampor
  • de håller nästan för evigt med en livslängd på upp till 50 000 timmar
  • tekniken är nästan underhållsfri 
  • du gör ett miljövänligt val, eftersom lysdioder är fria från kvicksilver
  • du väljer en mycket hållbar ljuskälla
  • de tänds direkt till 100 procent ljusstyrka
  • du kan få en mycket kompakt formgivning och en helt ny look

  Vilken storlek/höjd borde en bordslampa ha?

  Som så ofta finns det bara ett svar: Det beror på. Är du ute efter ett blickfång eller en diskret lampa? Har du gott eller ont om plats? Fundera över svaren på dessa frågor sedan kan du välja bordslampan – eller nattduksbordslampan – som du alltid har drömt om på vår hemsida. Titta i produktdetaljerna efter måtten och bedöm om bordslampan passar där du hade tänkt dig att placera den.

  Har du flera frågor om bordslampor i lantlig stil? Vår kundtjänst glädjer sig till ditt samtal. Ring till 08-44 685 068 eller använd kontaktformuläret. Vi återkommer så snabbt som möjligt.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.