Artemide Curiosity Focus batteribordslampa, 36 cm

1060765X
Artemide Curiosity Focus batteribordslampa, 36 cm
3 299,00 kr
Inklusive moms, Fri frakt inom Sverige.

Leveranstid: 3-4 veckor

 • Fri frakt
 • 30 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna
Dela:

Kommersiella och beständiga behov? Större projekt?

Kontakt våra företagsrådgivare

Produktdetaljer

Artemide

Artemide Curiosity Focus batteribordslampa

Artikelnummer 1060765X
Tillverkare ARTEMIDE

Produktbeskrivning

 • Premium kvalitet

Curiosity Focus mobil LED-bordlampa


Den här bordslampan designad av Davide Oppizzi är inspirerad av ett speciellt utställningsrum, kuriositetskabinettet, en plats där fokus ligger på speciella rariteter. Detta gäller även namnet på denna vackra ljusdispenser, som tack vare de tydliga linjerna i designen kan harmoniseras med många inredningsstilar. Curiosity Focus består av en rektangulär, bredare bas på vilken en smal metallram är placerad, i vars övre mitt en rund LED-spot har integrerats. Om du nu placerar ett av dina favoritföremål på sockeln, kommer det imponerande att sättas i centrum av det strålande ljuset.

För att Curiosity Focus ska fungera behövs ingen strömanslutning i närheten: LED-bordslampan är utrustad med ett kraftfullt, uppladdningsbart batteri som ger en belysningstid på ca 16 timmar när den är fulladdad.

- inkl. laddningskabel och adapter

Designern Davide Oppizzi skapade denna bordslampa med universell karaktär. Han grundade sin studio DCUBE design espace Lumieres SA i Genève 2001. Han fokuserar särskilt på arbeten inom belysning, grön teknik och arkitektur. Hans kreationer har rena och autentiska linjer som ger produkten en tidlös estetik som är både exklusiv och funktionell.

Tillverkningsföretaget Artemide grundades 1960 av Ernesto Gismondi och Sergio Mazza och har utvecklats till en företagsgrupp som säljer sin produktportfölj i 98 länder. Artemide har skapat ett stort antal ikoner av modern design som har sin plats i utställningar på museer för modern konst världen över.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

08-44 685 068 Produktfrågor
Våra rekommendationer

  Frågor & svar (0)

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura