Adventsstakar

Skapa julstämning med vackra adventsstakar

Den ljuvliga doften av nygräddade pepparkakor fyller köket, huset är skinande rent från golv till tak och på radion avlöser den ena jullåten den andra: nu är allt redo för jul ... nästan. Fönstren har väl aldrig varit renare, men ändå har du en gnagande känsla av att det är något som saknas. Något som kan lysa upp tillvaron och ge ditt hem där lilla extra: en adventsstake.

Ett av de säkraste tecknen på att julen närmar sig med stormsteg är alla de tusen och åter tusen julljusstakar som fyller fönstren och låter sitt milda ljus skingra vintermörkret. Dessa stämningsskapande ljuskällor finns i en rad olika former och utföranden: i allt från klassisk mässing och stilrent vitt till färgstarka modeller med traditionella julmotiv. En klassisk adventsljusstake har sju ljus, men hos oss hittar du även modeller med både färre och fler ljus – här finns något för alla smaker!

Säker och vacker belysning

Under de kalla och mörka vintermånaderna tillbringar vi ofta mer tid hemma och många gillar att mysa med levande ljus. Detta gör december och januari till en period med hög brandrisk. Faktum är att levande ljus, som har glömts bort eller ramlat ned, är en vanlig orsak till husbränder. Hos oss hittar du ett brett utbud av vackra adventsstakar med LED-lampor som gör det tryggare att skapa en trivsam julstämning. LED-lampor är mycket energisnåla och har lång livslängd. Led är dessutom mindre brandfarligt eftersom lamporna är så effektiva att de alstrar minimalt med värme. En perfekt julbelysning med andra ord!

Flera användningsområden

De flesta väljer att ställa adventsstaken i fönstret, men den pryder sin plats lika bra på soffbordet, byrån eller i en hylla. En ljusstake är perfekt när du vill skapa en varm och trivsamt inbjudande atmosfär till adventsfikat eller middagsbjudningen. Du kan imponera lite extra på gästerna genom att pynta och dekorera adventsstaken efter eget behag. Så sätt din egen prägel på adventsstaken med hjälp av kottar, grankvistar, blommor eller någon annan dekoration!

Modern adventsstake

Fördelar:

  • Många användningsområden: Med fler adventsstakar att välja mellan är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi har modeller som ser lika eleganta ut på fönsterbrädan som på soffbordet.
  • Energisnåla LED: Vi har ett brett utbud av adventsljusstakar med LED-lampor som är otroligt energieffektiva och håller länge. För en riktigt ljus jul!
  • Stämningsskapande: Adventsljusstaken lyser upp tillvaron och hemmet på ett ljuvligt sätt när mörkret sänker sig. Du kan sätta din egen prägel på adventsstaken genom att pynta den med saker du hittar i naturen eller hemma.
  • Finns i en rad olika former och utföranden: Hos oss hittar du adventsstakar för alla smaker. Du kan välja och vraka mellan flera storlekar, utföranden, former och modeller för att hitta en som passar just dig!

Källa:Brandskyddsföreningen – https://www.brandskyddsforeningen.se/


  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2019 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.