1-fas strömskena

Våra rekommendationer från denna kategori

  Skensystem med spotlights

  Lampor med ett enkelspårigt sinne

  1 fas stromskena

  Kämpar din taklampa med att lysa upp hela vardagsrummet eller kontorets stora lokaler?

  Då skulle ett skensystem kunna hjälpa till att lysa upp områden som en vanlig taklampa helt enkelt inte når fram till.

  En 1-fas strömskena passar utmärkt för rum eller butiker med flera arbetsområden, exempelvis diskar, skyltfönster, arbetsbänkar eller bord.

  När används ett skensystem med spotlights istället för en vanlig taklampa?

  Spotlight-skensystem lämpar sig utmärkt för större eller komplexa utrymmen, som kök med flera arbetsytor eller långa matbord där en enkel takbelysning inte kan täcka hela utrymmet.

  Då kan en 1-fas strömskena användas för att fokusera belysningen mer precist och effektivt.

  Vad är en enfasskena?

  Ett skensystem med 1-fas strömskena låter dig lägga till lampor efter behov som var och en kan riktas på specifika områden. De är kopplade till samma strömkälla och går på samma fas, vilket innebär att de endast kan slås på eller av i grupp.

  1-fas strömskenor används inte bara flitigt i hemmamiljön. De är även väldigt populära i studior, restauranger och butiker.

  Eftersom de är enkla att flytta och vrida kan man enkelt ändra på inredningen utan att behöva oroa sig för ljussättningen.

  1 fas stromskena
  1 fas stromskena

  Vad är skillnaden mellan 1- och 3-fas strömskenor?

  1-fas strömskenor har en enda fasledare, vilket innebär att lamporna går på samma fas och kan endast tändas, släckas eller dimras tillsammans.

  En 3-fas strömskena fördelar strömmen i tre faser, vilket gör att du kan tända, släcka eller dimra lamporna separat.

  Vill du lära dig mer om 1-fas skenor eller skensystem med spotlights? Har du andra frågor kring skensystem? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.